Seçim kampanyasının ardından, İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan adayı Sevda Özcan İnegöllülere teşekkürlerini içeren bir mesaj yayınladı. Mesajda, "Gelinen noktada tüm Türkiye değişimden yana genel bir tavır sergiledi." ve "Sonuç olarak demokrasi kazandı, tüm Türkiye kazandı" ifadelerine yer verdi. 

Seçim süreci boyunca halkın yanında olduklarını ve İnegöl'e olan sevgilerini dile getiren Özcan, kampanya süresince elde edilen tecrübe ve anıları gelecek projeler için bir basamak olarak gördüğünü belirtti. Yeni projelerde İnegöl halkının hukuki ve sosyal haklarını savunmaya devam edeceklerini vurguladı. 

Özcan'ın açıklamasının tamamı şu şekilde oldu:

“SEVGİLİ İNEGÖLLÜLER, KIYMETLİ YOL ARKADAŞLARIM;

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bozbey'i, İnegöl Belediye Başkanı Sayın Alper Taban'ı ve tüm ilçelerde seçilen Belediye Başkanlarını, Meclis üyelerini ve muhtarlarımızı yürekten kutluyorum.

Gelinen noktada tüm Türkiye değişimden yana genel bir tavır sergiledi.

Türkiye'de artık siyasi iktidarı değiştiğin kişisel çıkarların arkasına saklamayacak; sevgi ve barış dilinin hâkim olacağını, ötekileştirme ve araştırma kültürünün kaybedildiğini görmüş olduk.

Sonuç olarak demokrasi kazandı, tüm Türkiye kazandı.

Sevgili İnegöllüler; Yaklaşık 2 ay önce; çocukluğum ve gençliğim geçtiği bu güzel ilçeye hizmet etmek için büyük bir heyecanla yola çıktık.

Kısa bir zaman içerisinde dalga dalga büyüdük ve İnegöl'de bir değişimin yaşanacağına dair herkesin umudunu yeşerttik

İnegöl'de Motosiklet ile Minibüs Çarpıştı: Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı İnegöl'de Motosiklet ile Minibüs Çarpıştı: Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı

Güzel bir kampanya yürüttük. Biz İnegöl'ü çok sevdik.

2 aylık süreçte bizleri bağrına basan İnegöl'ün güzel insanları! Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Güzel günlere kavuşmanın inancıyla bu süreçte beni bir an bile yalnız bırakmayan aileme, yanımda yürüyen tüm arkadaşlarıma, fikirleriyle ufkumuzu açan gönül dostlarıma, sandık başında onurlu ve dik duruş sergileyerek sizlerin emanetine sahip çıkan görevlilerimize çok teşekkür ediyorum.

Kıymetli İnegöllüler

Bu bizler için bir son değil,

Yepyeni ve daha güçlü bir şekilde yolları düşüp İnegöl'ün ve İnegöllülerin hakkını hukukunu savunacağımız uzun bir yolculuk...

Bundan zerre şüpheniz olmasın. Sevda kardeşiniz ilk günlü heyecanla yine sizlerle birlikte olacak.

Bu vesileyle hepinizi Allah'a emanet ediyor, selam ve sevgilerimi yolluyorum...”

Whatsapp Image 2024 04 01 At 11.05.12 Pm 

Kaynak: Tuncay Şentürk