Refah Partisi’nden gazetemize ziyaret

Yeniden Refah Partisi Genel başkan yardımcısı Naim Öztürk, Bursa ve İnegöl teşkilatı ile birlikte GençGazete’yi ziyaret etti. 

BU GEMİ BATMASIN

O kişilerin ehliyetinde sorun yok! O kişilerin ehliyetinde sorun yok!

Yeniden Refah Partisi heyetini GençGazete Genel Yayın Yönetmeni Ömer Şen ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Özgür Yıldırım karşıladı.

1-238

Yeniden Refah Partisi’nin heyetinde; Genel başkan yardımcısı ve 2. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Naim Öztürk, İnegöl ilçe başkanı İlhan Baykan, 3. Sıra milletvekili adayı Avukat Gözde Çelik, 5. Sıra milletvekili adayı Celalettin Ergün, 9. Sıra milletvekili adayı Nimetullah Narman, 1. Bölge adayı Muhammet Fatih Şahinler ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Ziyarette konuşan Genel başkan yardımcısı ve 2. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Naim Öztürk, “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın ifadeleri ile  ‘Bugün Türkiye'nin genel gidişatına baktığımızda iktidar olan irade elbette ki faydalı hizmetlerde yapmıştır. 17 sene iktidarda kaldılar hiçbir tane faydalı bir iş yapmadılar dersek, bu doğru bir yaklaşım olmaz. Ancak biz yapılan yanlışları düzelteceğiz, eksikleri tamamlayacağız.

3-14

Birilerini kırmak dökmek için değil, biz dost acı söyler prensibiyle söylüyoruz. Eğer bu gemi batarsa iktidardakiler de, hepimiz birlikte batarız. Biz bu gemi batmasın, hepimiz birlikte batmayalım, iktidardakiler de, muhalefet de, 82 milyon da kurtulsun diye bu tespitleri yapıyoruz. Biz mevcut iktidar gitsin de ne olursa olsun anlayışıyla değil, bu sorunlar çözülsün de kim çözerse çözsün anlayışıyla hareket ediyoruz. Ülkemiz için milletimiz için uyarı vazifemizi yapıyoruz. Biz kavga için değil milletimizin derdine derman olmak için geliyoruz. Sanayi ve teknoloji seferberliğini, Ar-Ge seferberliğini başlatacağız. Devlet olarak babayiğit aramayacağız, devletin kendisi babayiğit olacak.” Dedi.

3-14

GençGazete Yönetim Kurulu başkanı Ömer Şen de ziyaretlerinden dolayı Yeniden Refah partisi heyetine teşekkür ederek, seçim çalışmalarının ve sonuçlarının ülkemiz için hayırlı olmasını diledi.