Siyaset Haberleri

siyaset haberleri ve güncel siyaset gelişmeleri, siyaset ile ilgili tüm video, siyaset fotoğrafları ve siyaset haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

Mustafa Demirsoy, Belediye Meclis Üyeliği'nden esnaflığa, spor dünyasından cemiyet hayatına uzanan renkli yaşamıyla nasıl bir iz bıraktı?

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülke genelinde yapılan seçimlerin ardından önemli bir açıklama yaparak, siyaset sahnesinden çekileceği sinyallerini verdi.

İnegöl

İnegöl’ün Sadri abisi, Sadri Demirtaş nasıl bir yaşam sürdü? Spordan siyasete, İnegöl'de sevilen bir adamın iz bırakan hayat hikayesi...

Siyaset

Fatih Erbakan,"Uyuşturucuya, LGBT sapkınlığına, asrın belasına, bin sene İslam'a bayraktarlık yapmış bu milletin topraklarında geçit vermeyeceğiz"  dedi.

İnegöl

Adem Demirel, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı ve başarılı iş insanı olarak nasıl bir iz bıraktı? İşte, hayatı ve başarılarıyla...

İnegöl

İnegöl'ün ticaret, siyaset ve spor alanında iz bırakan değerli ismi Nazmi Demiralp kimdir ve İnegöl'e nasıl izler bırakmıştır?

Bursa

İnegöl AK Parti’de merakla beklenen Belediye Meclis üyeleri ve başkan yardımcıları belirlendi mi? Sürpriz isimler listeye dahil oldu!

Gündem

Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamalarla gündemi sarsarak, siyasete adım atma tekliflerini reddettiğini açıkladı.

İnegöl

Zafer Partisi'nde Varol Özbek'in ihraç edilmesiyle sarsılan İnegöl İlçe Teşkilatı, kurucu başkan Ramis Özyavuz'un istifasıyla daha da çalkalandı.

Bursa

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, 31 Mart seçimlerinde AK Parti tarafından tekrar aday gösterilmedi. Parti, Tanır'ın yerine Ferhat Erol'u aday...

Bursa

Eski İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru AK Parti'den Keles Belediye Başkan adayı oldu.

Bursa

 CHP, yerel seçimlerde Bursa'nın dört önemli ilçesinde yarışacak belediye başkan adaylarını belirledi. İşte açıklanan isimler!