Ziyaret Haberleri

ziyaret haberleri ve güncel ziyaret gelişmeleri, ziyaret ile ilgili tüm video, ziyaret fotoğrafları ve ziyaret haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Akşener'in ziyareti sırasında yaptığı açıklamalarda, ülke genelinde yaşanan gerilim atmosferine dikkat çekti.

Eğitim

Yusuf Tekin, Erzurum Oltu ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaret sırasında yerel yöneticilerle bir araya gelerek eğitimle ilgili önemli konuları masaya yatırdı.

İnegöl

Eski CHP Başkanı Bengül Kavlan ve beraberindeki heyet, İnegölspor'a nazik bir ziyaret gerçekleştirdi ve kulübe başarılar diledi.

Bursa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Şubat'ta Bursa'ya ziyarette bulunacak ve çeşitli projelerin açılışlarını gerçekleştirecek.

İnegöl

İnegöl'ün köklü kulüplerinden Yenicespor yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmenlik makamında ziyaret etti.

İnegöl

İnegöl Şoförler Odası Başkanı'nın dedesi Hastaneye kaldırıldı

Türkiye

AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, yangınların çıktığı Ovacık ilçesi Gümüşler Mahallesi'nde incelemede bulundu.

Bursa

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Bursa milletvekillerini ziyaret etti.

İnegöl

Kulüp Başkanı Osman Sevim ile yönetim kurulu üyeleri, Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han ile yönetim kurulu üyelerini...

Spor

İnegölspor Kulüp Başkanı Osman Sevim ile Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Yıldız’ı makamında...

İnegöl

İnegölspor Başkanı Osman Sevim ile yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret ettiler.

Bursa

Gemlik öğretmenevinde kalan ve kısa süre önce bir öğretmen tarafından tehdit ve hakarete maruz kalan depremzede aileye, AK Parti ilçe...