Seçim Haberleri

seçim haberleri ve güncel seçim gelişmeleri, seçim ile ilgili tüm video, seçim fotoğrafları ve seçim haberleri Genç Gazete sitemizde


Siyaset

Kayseri Pınarbaşı Belediyesi'ne CHP'nin kazandığı ancak itiraz üzerine seçimlerin 2 Haziran'da yenilenmesine karar verilmişti. Kayyım atandı.

Siyaset

Tuzluca ilçesinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde CHP'li Cemal Kurnaz'ın kazanmasına rağmen, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) aldığı karar ile mazbatanın AK Partili...

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Hatay, Ardahan ve Iğdır illerindeki seçimlerle ilgili olarak gündemdeki talepleri değerlendirdi.

Siyaset

Kütahya'da MHP'nin belediye başkanlığı seçim sonuçlarına itirazı üzerine geçersiz oylar yeniden sayıldı. İşte tamamlanan sayım sonucu

Gündem

Yıldırım'ın İmamoğlu'nu tebrik etmesi, siyasi olgunluk ve demokratik süreçlere saygıyı gösteren bir davranış olarak değerlendirildi.

Siyaset

Seçim sonrasında Kütahya Merkez Belediye Başkanlığı seçiminde seçimin iptali ve tüm oyların yeniden sayılmasına yönelik talepler var.

Siyaset

Seçim sonrası AK Parti'de ilk Merkez Yürütme Kurulu bugün toplanıyor.

Magazin

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses evleneceğini sosyal medya hesabından ilan etti. Tatlıses, tüm bekarlara selam olsun evleniyorum dedi.

İnegöl

31 Mart seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığına seçilen Alper Taban, İnegöl Belediyesi personeli tarafından çiçeklerle karşılandı.

İnegöl

MÜSİAD İnegöl Başkanı Bahri Sinan Yazaroğlu seçim sonuçları sonrası açıklamada bulundu. Yazaroğlu yaptığı açıklama ile şunları söyledi.

Bursa

31 Mart yerel seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey yüzde 47.60 oy oranıyla seçildi....

İnegöl

İnegöl Seçim sonuçları canlı olarak takip edebilirsiniz... İşte İnegöl Belediye Başkanlığı canlı sonuçlar...