Yavuz Turhan'ın köşe yazısı

" Bırakın balkonu

Mutfağı..

Pencereden bakın..

Kazanan Türkiye Cumhuriyeti Devlet sevgisi.

Kazanan Türk Vatanseverleri

Kazanan Atatürk yolunda Türk Milliyetçiliği...

Bu konuyla ilgili detaylı yazıyı bir kaç gün içinde paylaşacağım.."

Yedi gün önce seçimin ertesi günü kısaca yukarıda belirttiğim bir paragraflık yazıyı paylaşmıştım.

Herkes seçimin farklı boyutlarını tartışırken , son bir haftaya damgasını vuran konu "Vatanserlik ve Milliyetçilik"" oldu .

Seçimin öncesi sohbet ve değerlendirmelerimde  'Z' ' kuşağının Türk Milliyetçiliğine vurgu yaparken bir çok kişi -Hadi ya...yok öyle bir şey demişti.

Kısaca özetlemek istiyorum...

15 Temmuz sonrası aileleri ile birlikte ellerinde Türk Bayrağı sallayan çocukların bugün seççmlerde Milliyetçi -Vatansever bakış açısıyla bu iktidardan başkasına oy vermesii en olağan durumdu.

Bu kuşak sadece ellerinde telefon .tablet , bilgisayar oyun oynamıyor.

Teknolojiyi herkesten daha iyi algılıyor.Öğreniyor.Hayallerini şekillendiriyor.

Yapılan Siha lar...İha lar..Kızıl Elma lar..Hürjet ler. Türk Teknoljosindeki tüm gelişmeleri en yakından takip ediyorlar..

 Irak ve Suriye nin Kuzeyindeki askeri başarılar gençlerin dikkatini çekiyor.

Sinan Oğan ın..Muharrem İnce nin ve MHP deki oy artışlarının sebebi bunlar.

Ak parti deki yükseliş iseson 6.7 yılda Terörle mücadelede başarısı.Abd ve AB eksenli eski çizgisinden uzaklaşıp Asya Ülkeleri ile yakınlaşması.İçeride ve dışarıdaki siyasal başarılar ve Türk Silahlı Kuvvetleri nin teknolojik gelişmesi sayesinde oylarını arttırması gayet normal.

6 ..7 yıl yaşanan son süreçte en önemlisi ATATÜRKÇÜ ..MİLLİYETÇİ bir değişimin AK parti siyasetinde belirleyicisi olmuştur.

Saray siyaseti..tek adam diktatörlüğü. .ekonomik belirsizlikler üzerine politika yapanların çözüm gösteremedikleri bir siyasi anlayışla başarısız olmaları kadarda normal bir şey olamaz.Üstelik buna bir de Fetö.. Pkkhdp..İngiliz ve Abd sermayeli destekler de yenilgi göremedikleri VATANSEVERLİK ..ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ karşısında kaçınılmaz oldu.

Son cümle...

TÜRK MİLLETİ KENDİSİNE KARŞI YAPILAN İÇ VE DIŞ DESTEKLİ TÜM SALDIRILARA DEVLETİNİN ÜZERİNE KAPANARAK KORUMAYA ÇALIŞMIŞTIR.

AYNI 19 MAYIS1919 DAN İTİBAREN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINA SAHİP ÇIKTIKLARI GİBİ...