İnegöl'de Kontrolden Çıkan Motosiklet Devrildi, Sürücü Hayatını Kaybetti İnegöl'de Kontrolden Çıkan Motosiklet Devrildi, Sürücü Hayatını Kaybetti

İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Sevda Özcan, İnegöl'deki çocuk ve genç nüfusun kaliteli vakit geçirebilecekleri mekanların eksikliğine dikkat çekti. 300 bin nüfusa sahip İnegöl'de ailelerin çocukları ile kaliteli zaman geçirebilecekleri, eğlenebilecekleri alanların yetersiz olduğunu belirten Özcan, seçilmesi halinde bu soruna çözüm getirecek projeleri önceliklendirme sözü verdi. Özcan, İnegöl'de çocuklar ve gençler için yatırımlar yapacaklarını ve bu kapsamda "Bursa'nın en büyük parklarını yapacaklarını" açıkladı.

Sevda Özcan, İnegöl'de yaşayan binlerce ailenin, çocuklarını eğlendirmek için Bursa ve çevre illere seyahat etmek zorunda kaldıklarını söyledi. Bu durumun, aileler üzerinde ekonomik ve zaman açısından büyük bir yük oluşturduğunu ifade eden Özcan, İnegöl'e özel çocuk köyleri ve geniş parklar inşa ederek bu sorunu kökten çözme niyetinde olduğunu aktardı. Özcan'ın projeleri arasında, çocukların doya doya vakit geçirebilecekleri, geniş yeşil alanlara, oyun parklarına ve çeşitli aktivite alanlarına sahip parklar yer alıyor. 

İnegöl’e devasa büyüklükte çocuk eğlence alanları yapacaklarını müjdeleyen Özcan, “Akhisar Yeni İnegöl bölgesi arasında Çocuk Köyü kuracağız.  Çocuk köyünde Aqua Park, yüzme havuzları, extrem oyun alanları, akvaryum, minyatür park, geyik parkı, macera parkları, açık ve kapalı oyun salonları, halı saha, basketbol ve voleybol sahaları, amfi şeklinde tiyatro ve gösteri merkezi, kütüphane, dershane, kafe ve yemek alanları olacak.  2-14 yaş gruplarına hitap edecek olan Çocuk Köyü hem İnegöl’ümüze hem de Bursa’mıza büyük zenginlik katacak” şeklinde konuştu.


Çocuk Köyü projesi dışında Yeniceköy, Babasultan ve Hocaköy Barajları ile Oylat ve Şipali Mezarlığı bölgesinde ki atıl vaziyette ki ormanlık alanda piknik yapabilecekleri parklar ile, çocuk ve eğlence alanları yapacaklarını da söyleyen Özcan, “İnegöl’de çocuklarımız ve gençlerimizi başka şehirlere mahkum etmeyeceğiz. Hem ailelerimiz hem de çocuklarımız o’nlara sunacağımız alanlarımızda kendilerini özel hissedecekler” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi