Adana'da yaşanan üzücü bir trafik kazası, motosiklet sürücüsünün hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı, bisikletli çocuk ise yaralı olarak kurtuldu. Peki, bu trajik kaza nasıl meydana geldi?

motosiklet bisiklet kaza (2)

Kaza Anı ve Sonrasındaki Gelişmeler

Merkez Yüreğir ilçesindeki Serinevler Mahallesi'nde gerçekleşen olay, bölge sakinlerini derinden etkiledi. 22 yaşındaki Ömer Faruk Taşkıran, iddialara göre aniden yola çıkan 15 yaşındaki Berat Y.'ye çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yerde sürüklenen Taşkıran, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hayatını kaybettiği tespit edildi.

motosiklet bisiklet kaza (3)

Olay Yerine İlk Müdahale

Berat Y., olay yerine hızla ulaşan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Genç bisikletlinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

motosiklet bisiklet kaza (4)

Soruşturma Süreci Başladı

Kazanın hemen ardından polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Kazayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kazanın detaylarını ve sorumlulukları belirlemek üzere çalışmalara devam ediyor.

Kaza, Serinevler Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda meydana geldi. 01 ARE 035 plakalı motosiklet, yola aniden çıkan Berat Y.'ye çarptı.
motosiklet bisiklet kaza (5)

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:

Yaşlı kadından acı haber Yaşlı kadından acı haber

https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G

KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.

Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;

0532 696 30 57

Editör: AYHAN BAYRAKTAR