Kayseri'de bir kadın Kocasını Göğsünden Bıçaklayarak Öldürdü. Peki, bu trajedinin arkasında yatan sebep neydi?

Kayseri'de Cinayet Sarsıntısı: Kocasinan’da Aile Dramı

Evdeki Tartışma Ölümle Sonuçlandı

koca cinayet kayseri (7)

Kocasinan ilçesinin huzurlu mahallelerinden biri olan Yunus Emre'de yaşananlar, mahalle sakinlerini derinden sarstı. M.U. isimli kadın ile eşi Ahmet U. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan tartışma, kısa sürede kontrolden çıktı.

Edinilen bilgiye göre, sözlü atışma kısa süre içinde yerini fiziksel bir mücadeleye bıraktı ve bu mücadele, M.U.'nun eşini göğsünden bıçaklamasıyla trajik bir sonla noktalandı.

koca cinayet kayseri (2)

Olay Yerine Acil Servis ve Polis Sevk Edildi

Olayın hemen ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalede, Ahmet U.'nun yaşamını yitirdiği tespit edildi. Ahmet U.'nun bedeni, incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Masaj salonlarında fuhuş yaparken yakalandılar Masaj salonlarında fuhuş yaparken yakalandılar

koca cinayet kayseri (8)

Gözaltı ve Soruşturma Süreci Başladı

Şüpheli olarak gözaltına alınan M.U.'nun sorgulama süreci devam ederken, olayla ilgili derinlemesine soruşturma başlatıldı. Cinayetin arkasındaki sır perdesi aralanmaya çalışılırken, M.U. hakkında atılacak adli adımlar merak konusu oldu.

Bir ailenin parçalanışının, bir cinayetle sonlanışının hikayesi bu; sebepler henüz gizemini korurken, yas ve şaşkınlık iç içe.

koca cinayet kayseri (5)

Kayseri Kocasinan'da yaşanan bu elim olay, yine aile içi şiddetin ne denli yıkıcı sonuçlar doğurabileceğinin acı bir örneğini teşkil etti. Gözler şimdi yürütülecek olan soruşturmada, acaba bu trajedinin perde arkası aydınlatılabilecek mi?

Editör: AYHAN BAYRAKTAR