Geçtiğimiz gece Beşiktaş Akat Mahallesi'nde meydana gelen bu olayda, Funda D. ile eski eşi Mustafa Çapar arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa süre içerisinde korkunç bir sona vardı.

AW041453_02

Köpeklerden kaçarken otomobilin çarptığı genç canından oluyordu Köpeklerden kaçarken otomobilin çarptığı genç canından oluyordu

Olayın Gelişimi

İddialara göre, saat 00.45 sıralarında başlayan tartışma esnasında Funda D., 22 yıl evli kaldığı ve 2 yıl önce boşandığı Mustafa Çapar'ı boğazından bıçakladı. Maalesef, yaralı adam olay yerinde hayatını kaybetti.

AW041453_03

Gözaltı ve Tutuklama

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yazar Funda D.'yi olayda kullandığı bıçakla yakaladı. Funda D. gözaltına alındıktan sonra "kasten öldürme" suçundan adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AW041453_04

Yazar Funda D.: "22 yıl evli kaldığım, yaklaşık 2 yıl önce boşandığım eski eşimi, ne yazık ki, böyle bir sonla kaybettim."

Funda D.'nin bu trajik olayı, hem edebiyat camiasında hem de toplumda derin yankılar uyandırdı. Olayın nedenleri ve sonuçları hakkında detaylı bir inceleme başlatıldı.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR