Olay Haberleri

olay haberleri ve güncel olay gelişmeleri, olay ile ilgili tüm video, olay fotoğrafları ve olay haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ve sonrasında silah çekip polise saldıran Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü tutuklandı.

Spor

Dün akşam gerçekleşen Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig futbol karşılaşmasının ardından yaşanan olaylar gergin bir atmosferin doğmasına neden oldu.

Bursa

Uzun süredir konuşmadığı kızıyla yeniden bir araya gelmek isteyen bir anne, tartışmanın büyümesi üzerine kızını bıçakladı.

İnegöl

İnegöl'ün Hasanpaşa mahallesinde bulunan bir kafe işletmecisi, evinde ölü halde bulundu.

Bursa

Bursa'da Kemalpaşa Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen korkunç olayda, 14 yaşındaki T.Y., ağabeyi 15 yaşındaki Y.Y. ve arkadaşları.

Dünya

Şirkette meydana gelen dehşet verici olayda, eski bir çalışanın iş yerine geri dönerek üç kişiyi öldürdükten sonra intihar ettiği bildirildi.

Bursa

Bursa 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, olaya müdahale eden komiser hakkında verilen beraat kararı kamuoyunda tartışmalara neden oldu.

Asayiş

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesi çıkışında meydana gelen trajik bir trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil ile bir tankerin çarpışması...

Yaşam

Kadıköy E-5 karayolu üzerinde bir motosiklet sürücüsü, motosikletinin parçasını sökerek çalışmadığını söyledi. Şahıs, yoldan geçen diğer motosikletlileri durdurarak birer litre...

Asayiş

Yazar Funda D., geçtiğimiz gece yaşanan bir tartışma sonucu eski eşini öldürdü. Olayın ardından Funda D. gözaltına alındı.

Asayiş

Adana Seyhan'da boşanma süreci içerisindeki bir adam, karısının akrabalarının saldırısına uğradı ve başından vuruldu. Peki olay nasıl gerçekleşti?

Gündem

Vali Camisi'nde ayakkabı ile içeri giren bir kişi,camii imamı tarafından uyarıldı.