Şırnak'ta rahatsızlanan 20 günlük bebek ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi Şırnak'ta rahatsızlanan 20 günlük bebek ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesi çıkışında meydana gelen trajik bir trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil ile bir tankerin çarpışması sonucu 10 aylık bir bebek hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, 03 AL 462 plakalı otomobilin, sürücüsü M.Y. (27) tarafından kontrolünün kaybedilmesi sonucu 41 AID 802 plakalı tankere çarpmasıyla gerçekleşti. Kazada, otomobilde bulunan şoför M.Y. (27) ve araçtaki diğer yolcu Ş.Y. (26) ile 10 aylık H.E.Y. isimli bebek yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine, kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesine sevk edildi. Ancak, tüm müdahalelere rağmen 10 aylık bebek maalesef kurtarılamadı.

Kaza sonrasında jandarma ekipleri olay yerinde inceleme başlatarak, detaylı bir rapor hazırlayacak. Bu acı olay, bölgedeki trafik güvenliği ve önlemleri konusunda bir kez daha dikkat çekti. Kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için soruşturma devam ediyor.

Editör: İHSAN KURAN