Motosikletim bozuldu diyen şahıs, yoldan geçen diğer motosikletlileri durdurarak birer litre benzin topladı. Durumu fark eden bir motosiklet sürücüsü ise o anları kayda aldı.

Olay Anı Kamerada!

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde, E-5 karayolu üzerinde son günlerin en ilginç olaylarından biri yaşandı. Bir motosiklet sürücüsü, akıllara durgunluk veren bir yöntemle benzin toplamaya çalıştı. İşte detaylar:

motosiklet (2)

Motosiklet Arızası Bahanesiyle Benzin Topladı

Olay, geçtiğimiz günlerde saat 19.00 sıralarında Kadıköy E-5 karayolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir motosiklet sürücüsü, E-5 üzerinde motosikletinin parçasını sökerek yardım beklemeye başladı. Seyir halinde olan diğer motosikletlileri durdurarak benzininin bittiğini ve motosikletinin çalışmadığını söyleyen şahıs, durdurduğu 3 motosiklet sürücüsünden birer litre benzin topladı.

motosiklet (3)

Yakalanan Motosikletli Cep Telefonuyla Kaydetti

Durumu fark eden bir başka motosikletli ise motosikletin parçasının çıkarıldığını anladı. Hemen cep telefonuyla bu ilginç anları kayda aldı. Kandırıldığının farkına varan motosikletli, o anları sosyal medya üzerinden paylaşarak büyük ilgi gördü.

Deprem timleri hazır kıta Deprem timleri hazır kıta

Şikayet ve Soruşturma

Olayın ardından, kendilerini kandırılan motosiklet sürücüleri, şikayetçi olmak üzere polise başvurdu. Polis, olayın üzerine titizlikle gidiyor ve ilgili şahsı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR