BENZİN Haberleri

BENZİN haberleri ve güncel BENZİN gelişmeleri, BENZİN ile ilgili tüm video, BENZİN fotoğrafları ve BENZİN haberleri Genç Gazete sitemizde


Ekonomi

Akaryakıt fiyatlarında beklenen zamlar, araç sahiplerini harekete geçiriyor; uzmanlar depoları doldurma çağrısında bulunuyor.

Ekonomi

Son zamanlarda dünya genelinde Brent petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilik, benzin ve motorin fiyatlarının doğrudan etkilenmesine sebep olmaktadır.

Astroloji-Rüya

Rüyalar, bilinçaltımızın derinliklerinden gelen mesajları iletebilir. Peki, rüyada benzin görmek ne anlama gelir? Bu gizemli rüyanın Dini, İslami rüya tabiri...

Ekonomi

Rusya, ülke içindeki akaryakıt piyasasındaki istikrarı sağlamak amacıyla önemli bir adım atarak benzin ihracatını 6 ay süreyle yasakladı.

Ekonomi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), rafineri şirketlerine geçtiği yazının ardından benzin ve motorin fiyatlarında bir indirim daha yapılmasına karar verdi.

Ekonomi

Son olarak benzin ve motorin fiyatlarına yapılan zamların ardından LPG fiyatlarına da önemli bir artış geliyor.

Gündem

İstanbul, Ankara, ve İzmir gibi büyük şehirlerdeki birçok akaryakıt istasyonunda bugün itibariyle benzin ve motorin fiyatlarına yeni zamlar uygulandı.

Ekonomi

Türkiye genelinde döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların etkisiyle bir gece yarısı akaryakıt fiyatlarına bir zam daha geldi.

Gündem

Motorine 24 saat geçmeden ikinci bir zam haberi daha geldi. Pompada benzin de zamdan nasibini alacak!

Dünya

2035 yılına kadar benzinli ve dizel araçların satışını yasaklama planı, Avrupa Halk Partisi (EPP) tarafından ertelenme talepleriyle karşı karşıya.

Ekonomi

Döviz kuru dalgalanmalarının etkisiyle, Türkiye'de motorin fiyatlarına Pazartesi gece yarısı itibarıyla bir zam daha gelmesi bekleniyor.

Ekonomi

Döviz kurları ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarını etkileyerek günlük hayatımızı doğrudan etkiliyor.