Tartışma Haberleri

tartışma haberleri ve güncel tartışma gelişmeleri, tartışma ile ilgili tüm video, tartışma fotoğrafları ve tartışma haberleri Genç Gazete sitemizde


Astroloji-Rüya

Dini rüya tabirlerine göre rüyada cadı görmek; korku, umut ve dikkat çekici ikazları içerir. İşte İslami rüya yorumları...

Gündem

İstanbul'da yakında deprem olma ihtimali var mı yok mu? Bilim insanları arasında yaşanan sert tartışmalar gündemi meşgul ediyor.

Asayiş

Denizli Merkezefendi ilçesinde, aralarında çıkan tartışma sonucu babasını bıçaklayan genç, ormanda ölü olarak bulundu.

Türkiye

TBMM Lokantası'nda 140 TL'ye sunulan zengin menüler ve milletvekillerinin yüksek maaşları sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Gündem

Dünyaca ünlü moda devi Zara'nın yeni kampanyası, fotoğraf çekimlerinde kullanılan imgeler nedeniyle büyük bir tartışma yarattı.

Dünya

Katil İsrail ve çocuk katillerinin destekçileri, Hamas'ın sivilleri öldürdüğünü iddia ediyor. Akıl ve vicdan sahipleri soruyor: İsrail'in öldürdüğü çocuklar insan...

Bursa

Bursa'da yaşanan bir alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan tartışma, tansiyonun yükseldiği sokaklarda kameralara yansıdı. 

Asayiş

Yazar Funda D., geçtiğimiz gece yaşanan bir tartışma sonucu eski eşini öldürdü. Olayın ardından Funda D. gözaltına alındı.

Asayiş

Burdur'da aile içi tartışma nasıl son buldu? E.A., neden kendisini bıçakladı?

Spor

Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nda gerginlik yaşandı. Tartışmaların artmasıyla Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamasını yarıda bıraktı.

Ekonomi

Üç kat zam yapmak isteyen ev sahibi ile kiracı arasında sokak ortasında tartışma yaşandı.

Kadın & Aile

Konya’dan otomobille Antalya’ya gitmekte olan karı-koca arasında ailevi sebeplerle başlayan tartışma, kazayla son buldu.