İlk belirlemelere göre saldırıda 13 kişi hayatını kaybetti.

İsrail'in Gazze Şeridi'nde Yaptığı Hava Saldırısı

Gazze'de İnsanlık Dramı: 13 Ölü ve Yaralılar

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde devam eden abluka altında hava saldırılarına devam ediyor. Bu son saldırıda, İsrail ordusu sivilleri hedef alarak bir pazar yerini vurdu. İlk belirlemelere göre 13 kişi bu trajedide hayatını kaybetti ve birçok kişi de yaralandı.

Jeomanyetik Fırtına, SpaceX'in Uyduları Üzerinde Yıkıcı Etki Yarattı Jeomanyetik Fırtına, SpaceX'in Uyduları Üzerinde Yıkıcı Etki Yarattı

filistin israil gazze (1)-2

Gazze'nin Nuseyrat Mülteci Kampı'ndaki Çarşı Vuruldu

Gazze'deki İçişleri Bakanlığı, İsrail'in Gazze Şeridi'nde Nuseyrat Mülteci Kampı'ndaki bir çarşıyı bombaladığını açıkladı. Bu saldırı sonucu 13 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı. İsrail ordusu, hastane, cami, kilise ayırt etmeden Gazze'yi bombalamaya devam ediyor.

filistin israil gazze (1)-3

Yangın ve Kurtarma Zorlukları

El-Aksa Radyosu, İsrail'in Nuseyrat çarşısındaki Akl dükkanını hedef alan saldırısının ardından çevre dükkanlarda yangın çıktığını duyurdu. Bu durum, yangın söndürme ekiplerinin ve ambulansların çarşıya girmekte zorluk çektiği bir acil durumu daha derinleştirdi.

Gazze'de yaşanan bu son saldırı, bölgedeki insanlık dramını daha da derinleştiriyor. İsrail ve Filistin arasındaki çatışma devam ederken, uluslararası toplumun acilen bir çözüm bulma çağrıları daha da yükseliyor.

filistin israil gazze (2)-1

Bu trajik olay, İsrail-Gazze çatışmasının devam ettiği bir dönemde meydana geldi. Uluslararası toplumun barış ve çözüm için daha fazla adım atması gereken bir zaman diliminde, Gazze'deki insanlar yine büyük bir felakete şahitlik ediyor. Durumu yakından takip ediyoruz ve gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR