Çatışma Haberleri

çatışma haberleri ve güncel çatışma gelişmeleri, çatışma ile ilgili tüm video, çatışma fotoğrafları ve çatışma haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Milli Savunma Bakanlığı(MSB) Irak’ın Kuzeyi’nde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve akabinde çıkan çatışmada

Dünya

 İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının insanlık dışı sonuçları:İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda can kaybı 11 bin 78'e çıktı.

Dünya

İsrail'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Gilad Erdan'ın, Gazze'de insani kriz olmadığı yalanını söyleyerek bütün dünya ile adeta aley etti.

Dünya

Azerbaycan, İsrail-Filistin çatışmalarında İsrail'in yanında yer alarak birçok ülkeyi şaşırttı. Bu tavrın altında yatan nedenleri incelemeye aldık.

Dünya

İsrail güçlerinin 7-26 Ekim tarihleri arasında yürüttüğü bombardımanlar sonucu, henüz bir yaşını doldurmamış 133 bebek öldü.

Dünya

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'ni yoğun bir şekilde bombardımana tuttuğu 22'nci gün, en çok çocuklar ve kadınlar ölürken, dünya yine film...

Dünya

Al Jazeera televizyonu muhabiri Vail el-Dahduh'un eşi ve çocukları, İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği acımasız saldırılarda hayatını kaybetti.

Dünya

İsrail, Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırılarında bir pazar yerini vurarak ölü ve yaralıların olduğu bir trajediye yol açtı.

Dünya

Gazze'de yaşanan İsrail zulmü sürerken,ABD'nin Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ndeki karar tasarısını veto etmesi büyük yankı uyandırdı.

Dünya

Vatikan'ın ruhani lideri Papa Franciscus, İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısının ardından acil barış çağrısı yaptı. Peki bu çağrı karşılık bulacak mı?

Dünya

Yüz yılı aşkın bir süre devam eden Filistin-İsrail çatışmasında, son yaşanan gelişmeler bölgenin geleceği hakkında neleri işaret ediyor?

Dünya

İsrail-Gazze hattında gerilim artarken Hamas'ın "Aksa Tufanı" operasyonu ne anlama geliyor? İsrail nasıl bir karşılık verecek? Çatışma sonuçları neler olabilir?