Korkunç Veri Hırsızlığı: 33 Bin Kişiyi Soyan Hacker Yakalandı Korkunç Veri Hırsızlığı: 33 Bin Kişiyi Soyan Hacker Yakalandı

 Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'e karşı “Aksa Tufanı Operasyonu”nu başlattığını ve bu operasyon kapsamında ilk 20 dakikada İsrail'e 5 bin roket ve havan fırlattığını duyurdu.

İsrail ordusunda ise savaş durumu alarmı ilan edildi. İsrail'in farklı bölgelerinden siren sesleri yükselirken, yaşanan çatışmaların bilançosu ağırlaşıyor.

İsrail Ordusu Alarmda

Hamas'tan Büyük Operasyon

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Komutanı Muhammed Deif, “Aksa Tufanı Operasyonu”nu duyurdu.

“Bu, dünyadaki son işgali sona erdirecek en büyük savaşın günüdür”

Deif, ayrıca tüm Filistinlilere operasyona katılma çağrısında bulundu.

Çatışma anları kamerada

Sirenlerin yankılandığı bu kritik saatlerde, sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, İsrail topraklarında silahlı bir grubun hareket halinde olduğu ve çatışma anlarının yaşandığı görüldü.

İsrail'de Can Kayıpları

İsrail Ulusal Acil Servisi'nin yaptığı açıklamaya göre; roket saldırıları sonucunda, farklı bölgelerde şu ana kadar toplamda 6 kişi hayatını kaybetti. Yaralı sayısının ise belirsizliğini koruduğu gelen bilgiler arasında.

Bedevi kasabası olan Kuseife, Gazze Şeridi'nden yaklaşık 65 kilometre uzaklıkta bulunuyor ve saldırıların hedeflerinden biri oldu.

Gelişmelerin ardından, uluslararası topluluğun bu krize nasıl bir tepki vereceği merak konusu. İki taraf arasındaki gerilimin ne kadar süreceği ve nasıl sonuçlanacağı belirsizliğini koruyor.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR