Amperino Yönetiminden Bakan Bolat’a Ziyaret Amperino Yönetiminden Bakan Bolat’a Ziyaret

İnegöl'de alkollü sürücünün kontrolünü kaybedip kaldırıma çarpması sonucu meydana gelen kaza, polis ekiplerine zorlu anlar yaşattı. Yüksek alkollü olduğu tespit edilen sürücü, birçok zorluğa neden oldu ve sonunda cezai işlem uygulandı.

A W107699 05İnegöl'ün Kemalpaşa mahallesindeki bir sokakta meydana gelen kaza, sakin bir akşamüstünü hareketlendirdi. 55 yaşındaki Zakir K.'nin kontrolünden çıkarak kaldırıma çarpan aracı, polis ekiplerini harekete geçirdi. Olay yerine ulaşan ekipler, sürücüyü uyandırmak için yoğun çaba sarf etti.

Kazadan Sonra Yaşananlar

Polis ekipleri, kaza sonrası direksiyon başında sızan sürücüyü uyandırmakta güçlük çekti. Uyandırılan sürücüye yapılan alkol testinde 2.34 promil alkollü olduğu tespit edildi. Bu yüksek oran, sürücüye 4 bin 64 TL'lik cezai işlem uygulanmasına yol açtı.

A W107699 02Ekip Arabasına Binmekte Direnen Sürücü

İfadesi alınmak üzere karakola götürülmek istenen sürücü, ekip arabasına binmekte direndi. Polis ekiplerinin uzun süre ikna çabaları sonrasında, bir polisin "Gel beraber binelim" demesiyle sürücü ikna edilebildi ve araca bindirildi.

"2.34 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücüye alkollü araç kullanmaktan 4 bin 64 TL cezai işlem uygulandı."

Editör: Abdullah Argun