İnegöl’de yaşanan olayda, A.Z. isimli şahsın kaçırılarak işkenceye maruz kaldığı iddiası üzerine polis ekipleri harekete geçti. Edinilen bilgilere göre, 2024 yılı Aralık ayında meydana gelen bir suç olayının ardından, mağdur tarafın yakınları olduğu öne sürülen S.K., K.G., H.K. ve T.K. isimli 4 kişi, intikam amacıyla A.Z.'yi zorla bir araca bindirerek Kulaca Mahallesi’ndeki bir bağ evine götürdü.

Kırıkkale’de Seyir Halindeki Araçta Motor Yangını
Kırıkkale’de Seyir Halindeki Araçta Motor Yangını
İçeriği Görüntüle

İnegöl'de Bir Şahsın Kaçırılarak Işkenceye Maruz Kaldığı Iddiasıyla 4 Kişi Gözaltına Alındı. Şüpheliler, Emniyetteki Işlemlerinin Ardından Adliyeye Sevk Edildi (2)

Bağ Evinde İşkence ve Darp İddiası

Bağ evine götürülen A.Z.’nin elleri ve ayakları bağlanarak darp edildiği iddia edildi. Yaşanan olayın ardından mağdur, polis ekiplerine başvurarak şikayette bulundu. İhbar üzerine harekete geçen İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla bağlantılı olduğu belirlenen 4 kişiyi tespit etti.

Savcılık talimatıyla operasyon düzenleyen polis ekipleri, S.K., K.G., H.K. ve T.K.'yi gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Muhabir: Abdullah Argun