Bugün, İnegöl'ün hüzünlü günlerinden biri. Dört değerli vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve sonsuz yolculuklarına uğurlandıkları bu günde, ailelerine ve sevenlerine sabır diliyoruz. İşte, İnegöl'de toprağa verilen o değerli insanlarımız...

İnegöl’de Veda Zamanı

Bir Kentin Ortak Acısı

Toprağın bağrına dört değerli isim bugün emanet edildi. İnegöl’deki aileleri ve dostları, onların ardından gözyaşlarını tutamıyor. İşte veda edilenlerin hayat hikayeleri ve cenaze bilgileri:

“Bizler için yaşayan, şimdi huzur içinde uyuyan tüm değerli büyüklerimizin mekanı cennet olsun.”

2BBaa

İnegöl’ün Vefat Eden Evlatları

BURHAN SUNĞUR - 88 yaşında, Yenişehir doğumlu. Cenazesi İshakpaşa Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Sungurpaşa Mahallesi Mezarlığı'na defnedildi.
AYŞE CESUR - 88 yaşında, Kırcalı doğumlu. Cenaze namazı Akhisar Mahallesi Göçmen Camii'nde öğlen vakti kılındı ve ilçe dışında bir mezarlığa defnedildi.
HANİFE DURSUN - 82 yaşında, İnegöl'ün kendi evlatlarından. Urgancılar Camii'nde öğlen namazını müteakip Mahmudiye-1 Mezarlığı'na uğurlandı.
HÜSEYİN ERGÜL - 89 yaşında, İnegöl doğumlu. Muratbey Mahallesi Camii'nde öğlen namazında son yolculuğuna uğurlandı ve Murat Bey Mahallesi Mezarlığı'na defnedildi.

in03

Cenaze Hizmetleri Duyurusu

İnegöl Belediyesi Cenaze Hizmetleri'nden yapılan duyuruya göre, cenaze hizmetlerinde yardım almak için 188 numaralı telefondan veya 7159412 numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca, belediye cenaze hizmetlerinin 7/24 kesintisiz sağlandığı bilgisi verildi.

2CCaa

İnegöl Akhisar Mahallesi'nde Balkondan Düşen Çocuk Ağır Yaralandı İnegöl Akhisar Mahallesi'nde Balkondan Düşen Çocuk Ağır Yaralandı

 Merhumlara Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR