Toplumsal dayanışma Haberleri

toplumsal dayanışma haberleri ve güncel toplumsal dayanışma gelişmeleri, toplumsal dayanışma ile ilgili tüm video, toplumsal dayanışma fotoğrafları ve toplumsal dayanışma haberleri Genç Gazete sitemizde


İnanç

Zimem Defteri bize Osmanlı'dan hatıra bir Ramazan uygulaması. Bir gizli sadaka hikayesi. Bu yazımızda Zimem Defteri uygulamasını paylaşıyoruz.

İnanç

Diyanet İşleri Başkanlığı, 15 Mart Cuma günü Camilerde okunacak olan Cuma hutbesinin konusunu açıkladı: İşte Cuma hutbesi...

İnegöl

Yeniceköy'de 26 yaşındaki Yusuf Yeşil, kavak ağacı kesimi sırasında kullandığı hızar motorunun kontrolünü kaybederek yaralandı.

İnegöl

Yoksul ailelere umut olan Sefertası Derneği'nin ikinci ev projesi, İnegöl Akhisar Mahallesi'nde yaşayan Çelik ailesinin hayatını değiştirdi.

İnegöl

Sinanbey Mahallesi muhtarlığına taşlı saldırı. Muhtarlık hedef alınmış. Kim bu saldırgan ve neden böyle bir şiddete başvurdu?

İnegöl

Tarih 26 Aralık 2005. O tarihte Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı olan Abdullah Gül, okul açılışı için İnegöl’e gelir.

Bursa

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 24 Aralık Pazar günü, Filistin'e özgürlük ve dayanışma ruhunu göstermek için bir yürüyüş düzenliyor.

Bursa

Her biri ayrı bir hikaye, ayrı bir yaşamın parçası olan Bursa'da bugün 43 kişi hayata gözlerini yumdu. Allah rahmet eylesin,...

Bursa

Bursa'da bugün yaşanan kayıplar, şehrin hüznünü derinleştirdi. Vefat eden 40 kişinin hikayeleri, yakınlarının ve tüm şehrin yüreğini burkuyor.

İnegöl

 İnegöl'de yaşanan kayıplar, toplumu yasa boğarken, vefat edenlerin ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. İşte bugün İnegöl'de aramızdan ayrılanlar.

İnegöl

İnegöl, bugün yedi değerli insanını kaybederek yas içinde. Bu acı günün detayları, vefat edenlerin isimleri ve cenaze bilgileri haberimizde.

Bursa

Bursa'da yaşanan 51 vefat olayı, şehrin hüzünlü yüzünü ortaya koyuyor. Allah rahmet eylesin! Mekanları cennet olsun! Yakınlarına başsağlığı diliyoruz...