SERGİ İNEGÖL AVM'DE AÇILDI

İnegöl Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrenci ve öğretmenleri tarafından 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı içerisinde hazırlanan çalışmaların sergisi, İnegöl Avm'de açıldı.

Genç Gazete Nene Hatun Mta Lisesi Sergi Eğitim Okul (1)

Açılış, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Derya Uysal Tuncay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, okulun velileri, öğretmen ve öğrencilerinin  katılımıyla gerçekleştirildi.

Genç Gazete Nene Hatun Mta Lisesi Sergi Eğitim Okul (8)

ÖĞRETMENLERİN REHBERLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİN ESERLERİ SERGİDE

Okul müdürü Serdar Bülent Yıldız açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Genç Gazete Nene Hatun Mta Lisesi Sergi Eğitim Okul (3)

“Sayın Kaymakamım, Sayın İlçe Millî Eğitim Müdürüm, Şube Müdürlerimiz ve Saygı Değer Misafirlerimiz, Okulumuz Nene Hatun Kız Meslek ve Teknik Anadolu 2023-2024 Eğitim - Öğretim yılının sonu itibariyle öğretmen ve öğrencilerimizin yıl boyunca yaptıkları çalışmalara yer verdiğimiz sergimize hoş geldiniz, onur verdiniz.

Genç Gazete Nene Hatun Mta Lisesi Sergi Eğitim Okul (7)

Çocuk Gelişimi, Halkla İlişkiler, Yiyecek İçecek Hizmetleri, El Sanatları ve Moda Tasarım alanlarında eğitim alan öğrencilerimiz kazandıkları beceriler doğrultusunda yapılanları gururla sergileyerek sizlerle paylaşmak hem öğrencilerimiz hem de bizler için büyük onur ve gurur veriyor.

Genç Gazete Nene Hatun Mta Lisesi Sergi Eğitim Okul (5)

İnegöl'de İşletme Yönetimi Öğrencilerinden Çocuklara Sevgi Dokunuşu İnegöl'de İşletme Yönetimi Öğrencilerinden Çocuklara Sevgi Dokunuşu

 Bu heyecanımıza ve mutluluğumuza katılmanıza ortak olup katkı koyduğunuz için öğrenci ve öğretmenlerim adına sizlere çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”

Genç Gazete Nene Hatun Mta Lisesi Sergi Eğitim Okul (4)

Muhabir: Tuncay Şentürk