Vefat haberleri Haberleri

Vefat haberleri haberleri ve güncel Vefat haberleri gelişmeleri, Vefat haberleri ile ilgili tüm video, Vefat haberleri fotoğrafları ve Vefat haberleri haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl’de bugün kaybettiğimiz üç canın bilgileri ve ailelerine başsağlığı mesajları. İnegöl’de bugün vefat edenler kimler? İşte detaylar...

İnegöl

İnegöl’de vefat edenlere ve İnegöl’de defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. İnegöl’de bugün kimler vefat etti?

Bursa

Bursa'da bugün yaşanan 54 vefat, şehrin toplumsal dokusunda derin izler bıraktı. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun!

İnegöl

 İnegöl'de yaşanan kayıplar, toplumu yasa boğarken, vefat edenlerin ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. İşte bugün İnegöl'de aramızdan ayrılanlar.

Bursa

Bursa'da bugün gerçekleşen vefatlar, kentte hüzünlü bir günün habercisi oldu. Peki, Bursa'da bugün kimler aramızdan ayrıldı?

İnegöl

İnegöl'de bugün kaybettiklerimiz, hayat hikayeleri ve cenaze bilgileriyle birlikte bu haberimizde. Vefat edenlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Bursa

Bursa'nın yas günü: Bugün şehirde 44 kişi hayatını kaybetti. Bursa Büyükşehir Belediye Cenaze Hizmetleri, kayıpların ardından yoğun bir gün geçiriyor.

İnegöl

 İnegöl'de bugün altı değerli insanın hayatını kaybettiği haberi yürekleri burktu. Peki, bu vefat edenler kimler?

İnegöl

Dört değerli vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve sonsuz yolculuklarına uğurlandıkları bu günde, ailelerine ve sevenlerine sabır diliyoruz.

Bursa

31 Ekim 2023 Salı, Bursa'nın hüzünlü günü: 44 değerli insan hayata veda etti. Bursa, bugün kaybettiği yaşamları anıyor, geride kalanlara...

Bursa

Bursa, 27 Ekim 2023 Cuma günü, 48 değerli insanını sonsuzluğa uğurladı. Her biri ayrı bir hikayeye, ayrı bir yaşam...

İnegöl

İnegöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Önder Kılıç’ın dedesi Selim Kılıç vefat etti.