Cenaze bilgileri Haberleri

cenaze bilgileri haberleri ve güncel cenaze bilgileri gelişmeleri, cenaze bilgileri ile ilgili tüm video, cenaze bilgileri fotoğrafları ve cenaze bilgileri haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl'de bugün kaybettiklerimiz, hayat hikayeleri ve cenaze bilgileriyle birlikte bu haberimizde. Vefat edenlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İnegöl

İnegöl, bugün yedi değerli insanını kaybederek yas içinde. Bu acı günün detayları, vefat edenlerin isimleri ve cenaze bilgileri haberimizde.

Bursa

Günün en acı haberleri Bursa'dan geldi. Bursa’da bugün vefat eden 40 kişi kimler? İşte ayrıntılı liste ve cenaze hizmetleri bilgileri.

İnegöl

İnegöl, bugün altı değerli insanını kaybetti. Vefat edenlere rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Peki, bugün İnegöl'de kimler aramızdan ayrıldı?

İnegöl

İnegöl, bugün on değerli insanını kaybetti. Bu trajik günün detayları, ailelerine başsağlığı mesajları ve cenaze bilgileri aşağıda yer alıyor.

İnegöl

Dört değerli vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve sonsuz yolculuklarına uğurlandıkları bu günde, ailelerine ve sevenlerine sabır diliyoruz.

İnegöl

İnegöl’de bugün hayatını kaybedenlerin isimlerini, ailelerini ve cenaze bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz. 30.10. 2023