İnegöl'de yerel seçimlerin ardından büyükşehir belediye yönetiminin değişmesiyle birlikte, kısa bir süre önce hizmete giren Burfaş Kafe'nin tabelaları indirilerek yerine Gastro Kafe'nin tabelası asıldı. Seçimlerden önce açılan ve kısa sürede bölge sakinlerinin uğrak noktası haline gelen kafe, artık İnegöl Belediyesi'nin yönetiminde hizmet verecek.

Whatsapp Image 2024 04 08 At 11.54.34

Bugün sabah saatlerinde gerçekleştirilen değişiklikle, kafenin adı resmen değişti. Açılışı İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Alinur Aktaş tarafından yapılan Burfaş Kafe, vatandaşlara ücretsiz kahve dağıtımıyla da dikkat çekmişti.

Whatsapp Image 2024 04 08 At 11.54.57

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İnegöl Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ortaklığında, Burfaş Gastro Kafe olarak burayı açmıştık. Biz burayı şartlı olarak vermiştik. Bizimde buraya bir kafe açma düşüncemiz vardı, o dönem Alinur Başkanımız burayı Burfaş Kafe yapalım dedi bizde şartlı vermiştik. Tabi kafe açıldığında biz prensipte anlaşmıştık ama resmiyet kazanan bir durum olmamıştı. Bugün itibari ile Burfaş ile görüştük, kendilerine biz burayı Gastro Kafe yapacağız dedik kendileri de kabul etti" ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2024 04 08 At 11.59.09

İnegöl Belediyesi Futbol Turnuvası Büyük Çekişme ile Başladı! İnegöl Belediyesi Futbol Turnuvası Büyük Çekişme ile Başladı!

Taban, hizmet kalitesinde bir değişiklik olmayacağını belirterek, Gastro Kafe'nin aynı konsept ve kalitede hizmet vermeye devam edeceğini, personelin ve malzeme tedarikçilerinin de aynı kalacağını vurguladı. Ayrıca, Burfaş bünyesinde çalışan 12 personelin İnegöl Belediyesi bünyesine geçeceğini, çadırların ise Burfaş tarafından diğer şubelerde kullanılacağını belirtti.

Kaynak: Tuncay Şentürk