Belediye Futbol Turnuvası Start Aldı

İnegöl Belediyesi'nin düzenlediği ve 10 birimin katıldığı halı saha futbol turnuvası önceki gün başladı. İlk maçta Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve başkan yardımcısı Yusuf Şen'in forma giydiği başkanlık takımı, müdür Adnan Aydın'ın da oynadığı Zabıta takımını 9-5 yenerek turnuvaya hızlı bir giriş yaptı.

Başkan ve Yardımcısının Golleri Maçı Kazandırdı

Belediye Başkanı Alinur Aktaş 4 gol, başkan yardımcısı Yusuf Şen ise 2 gol atarak takımın galibiyetine önemli katkıda bulundu. Başkanlık takımının etkili performansı, izleyenlerden büyük alkış aldı.

"Belediye Başkanımız ve Başkan Yardımcımızın gösterdiği performans, takım ruhunu güçlendirdi ve tüm birimlere örnek oldu." - Adnan Aydın

Genc Gazete İnegöl Belediyesi Futbol Turnuvası (1)

Beraberlikle Sonuçlanan Maç

İkinci maçta Boski Müdürlüğü ile Park Bahçeler Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan bu maç, karşılıklı atılan gollerle 5-5 beraberlikle sonuçlandı. Her iki takım da sahada üstün performans sergiledi.

Genc Gazete İnegöl Belediyesi Futbol Turnuvası (3)

İkinci Gün Maçları

Dün akşam oynanan maçlarda ise Gelir-Fen İşleri ve Nikah Dairesi-Hal Müdürlüğü takımları sahaya çıktı. Toplam 6 gün sürecek olan turnuva, 21 Mayıs'ta sona erecek.

Belediye birimleri arasındaki bu turnuva, çalışanların motivasyonunu artırmayı ve birlik beraberlik duygusunu pekiştirmeyi hedefliyor.

ARŞİVDEN HABER: 17 Mayıs 2006

Kaynak: Genç Gazete arşiv