İnegöl Belediye Başkan adayları sandığa giderek oylarını kullandı. 

Alper Taban-4

Cumhur İttifakı Alper Taban

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ailesi ile beraber sandığa giderek oyunu kullandı.

31 Mart yerel seçimlerde oyunu kullanmak için İstaş Kentaş Ortaokulu’na ailesi ile birlikte gelen İnegöl Belediye Başkanı ve Başkan adayı Alper Taban vatandaşlarla sohbet etti. Ardından oyunu kullanacağı sınıfa geçen Taban, 1257 nolu sandıkta oyunu kullandı. 

Alper Taban oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli Arkadaşlar, 31 Mart Yerel Seçimler için oyumuzu kullanmak üzere İstaş Kentaş İlköğretim Okulu’muza gelmiş bulunuyoruz. Öncelikli olarak bu seçimlerin şehrimize, ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ramazan Ayı içerisinde yapılıyor olması ayrı bir zorluk veriyordu ama ben görev yapan tüm sandık yöneticilerine, üyelerine, görev alan tüm teşkilat üyelerine çok teşekkür ediyorum. İnegöl’ümüzde 671 sandık toplamda da 213.000 seçmenimizin oy kullandığı bir seçim yaşıyoruz. Her şeyden önce bizler şimdiden çıkacak olan sonuç ne olursa olsun daha önceden ifade ettiğimiz gibi saygılı olduğumuzu ifade etmek isterim. Halkımızın vermiş olduğu karar en üst makam karardır ve bu karara hep birlikte saygı göstereceğiz. Tabi biz dersimize çalıştık. Dönem boyunca güzel işler, çalışmalar yaptık. Güzel bir seçim kampanyası yürüttük. Kıymetli Teşkilat üyelerime yürekten teşekkür ediyorum. Başta İlçe Başkanım olmak üzere tüm kademelerimize teşekkür ediyorum. Yaptıklarımızı anlattık, yapacaklarımızı anlattık. Halkımız bizi ilgiyle alakayla karşıladı, bağrına bastı. Bugün de neticesini almak üzere son görevimizi yerine getiriyoruz. Cenab-ı Allah ülkemiz, şehrimiz, milletimiz için en hayırlı olanı nasip etsin. İnşallah akşam saatlerinde de belirli olan sonuçlara göre sizlere gerekli açıklamaları yaparız. Ben katkı ve destekleriniz için, sizler de kamuoyunu bilgilendirdiniz. Çok çok teşekkür ediyorum."

Whatsapp Image 2024 03 31 At 3.35.57 Pm

Saadet Partisi Hasan Eroğlu

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, oyunu Kocatepe İlkokulunda kullandıktan sonra açıklamalarda bulundu.

Eroğlu, "Öncelikle siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Seçim sürecinde mesajlarımızı İnegöllülere ulaştırdınız ve bizleri halen daha takip ediyorsunuz. Yaklaşık 2 aylık bir seçim kampanyası dönemi geçirdik. Bu dönem gayet nezaketli ve hoşgörülü geçti.  Herhangi bir kaza bela olmadan süreci atlattığımız için mutluyuz. Şimdi tüm İnegöllü hemşerilerimi sandıkta iradelerini göstermeye davet ediyorum. Seçim sonuçlarımızın, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Tüm ilçe halkımıza hayırlı günler diliyorum" şeklinde konuştu.

Whatsapp Image 2024 03 31 At 3.46.45 Pm

Yeniden Refah Partisi Mehmet Kaygusuz

Yeniden Refah İnegöl’de aday olan Mehmet Kaygusuz, 31 Mart yerel seçimi için oyunu kullandı. Oy kullanmak için Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu’na gelen Kaygusuz, kısa bir süre bekledikten sonra oyunu  1158 nolu sandıkta kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Kaygusuz, "Siyasetin sözü bitti tabi bugün. Vatandaş sözünü söyleyecek. İnşallah ne söylediğini de saat 5'ten sonra sandıklar açıldığı zaman göreceğiz. Bütün ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Biz kendimizi anlattık. Ne kadar anlattıksa vatandaşımız takdir ederse, Cenabı Hak'kın tabiki öncelikle dilediğine verir. Bizde hayırlısını diliyoruz ve halkımıza katılımı için, ülkeyi sevdiği için, İnegöl'ü sevdiği için teşekkür ediyoruz" dedi.

Iyi Parti Sevda Özcan

İYİ Parti Sevda Özcan

İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Sevda Özcan, Vehbi Koç İlkokulu'nda oyunu kullanarak 55 günlük yoğun bir çalışma temposunun sonuna geldiklerini ifade etti.

Sabahın erken saatlerinde sandık başına gelen Özcan, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"55 gündür sahada yoğun bir şekilde çalıştık. Hemşehrilerimizle bir araya gelerek projelerimizi anlattık, sorunlarını dinledik ve çözümler üretmeye çalıştık. Bu süreçte büyük bir ilgi ve destek gördük, bu da bize büyük bir motivasyon kaynağı oldu."

Sandıktan çıkacak her sonucun başlarının tacı olduğunu vurgulayan Özcan, "Milletimizin dediği her zaman bizim için önceliklidir. Hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

Editör: Umut Gökdaş