Üniversite öğrencileri Haberleri

Üniversite öğrencileri haberleri ve güncel Üniversite öğrencileri gelişmeleri, Üniversite öğrencileri ile ilgili tüm video, Üniversite öğrencileri fotoğrafları ve Üniversite öğrencileri haberleri Genç Gazete sitemizde


Eğitim

Burs alarak okuyan öğrencilerin, nisap miktarına ulaşan bursları için zekât verip vermemesi gerektiği konusu Din İşleri Yüksek Kurulu tarafından açıklandı.

Eğitim

Üniversite öğrencileri için müjdeli haber geldi. Açıklanan destek paketi, kira ve yaşam maliyetleriyle mücadele eden öğrencilere ücretsiz doğalgaz, internet ve...

Eğitim

Türkiye genelinde ortaokul başta olmak üzere, lise ve üniversite öğrencileri için heyecan verici bir haber geldi.

Ekonomi

Üniversite öğrencilerine yönelik vergisiz telefon ve bilgisayar satışı 1 Kasım tarihinden itibaren başlıyor. Bu desteğin yanı sıra öğrencilere her ay...

İnegöl

Aydın'daki trajik asansör kazası sonrası İnegöl'deki üniversite öğrencileri, oturma eylemiyle sorunlara dikkat çekiyor. Peki, bu eylem ne anlama geliyor?

Teknoloji

 Casper, üniversite öğrencilerine müjdeyi verdi: Vergi indiriminden yararlanacak öğrenciler için özel olarak tasarlanan akıllı telefonlar ve bilgisayarlar piyasada!

Gündem

Üniversite Öğrencilerinin heyecanla beklemiş olduğu vergisiz telefon ve bilgisayar desteğinin detayları ve başlangıç tarihi belli oldu mu?

Eğitim

Üniversite öğrencileri için cep telefonu, bilgisayar ve internet desteği! Peki kimler faydalanabilecek ve hangi şartlarla?

Eğitim

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılında öğrencilere 8 ay boyunca toplam 1.250 lira burs vereceğini duyurdu.

Eğitim

YÖK Başkanı Erol Özvar, 3 Nisan itibarıyla üniversitelerde uzaktan öğretimle birlikte isteyen öğrencilere devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim...