Türkiye genelinde ortaokul başta olmak üzere, lise ve üniversite öğrencileri için heyecan verici bir haber geldi.

Öğrencileri için heyecan verici bir haber

Bursa Erkek Lisesi’nde Girişimcilik Zirvesi: Altın Nesil 1'nci Oldu! Bursa Erkek Lisesi’nde Girişimcilik Zirvesi: Altın Nesil 1'nci Oldu!

Eğitim giderlerini iyice hafifletmek için, T3 Vakfı tarafından desteklenen burs programları kapsamında aylık 3000 TL'ye kadar ödeme yapılacak. Bu destek, ailelerin eğitim yükünü azaltmak ve öğrencilerin derslerine daha iyi şekilde odaklanmalarını sağlayacak.

Öğrencileri için heyecan verici bir haber

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, T3 Vakfı tarafından öğrencilere yönelik hazırlanmış farklı burs programlarıyla, öğrenci ve aileler için finansal olarak bir can simidi olmuş olacak. 

Öğrencileri için heyecan verici bir haber

Ortaokuldan doktora seviyesine kadar her düzeyde olan öğrenci bu yardımdan faydalanma şansına sahip olacak.

Öğrencileri için heyecan verici bir haber

Milli Teknoloji Bursu İle Teknolojiye Yatırım: Adını Özdemir Bayraktar'dan alan ve Milli Teknoloji Burs Programı kapsamında, teknoloji alanında eğitim gören öğrencilere aylık 3000 TL maddi imkan sağlanacak. Her yıl 5000 öğrenciye sunulacak olan bu burs, Türkiye'nin 81 ilini kapsayarak geniş bir öğrenci kitlesine ulaşmış olacak.

Diversifikasyon İle Burs Seçenekleri: Eğitim sektöründeki çeşitliliği yansıtan burs seçenekleri ise şöyle olacak:

Yükselen Yıldız Burs Programıyla birlikte: İstanbul'daki üniversite öğrencilerine yönelik bu program, seçilen her 100 öğrenciye aylık toplam 3000 TL sağlayacak.

Eğitmen Burs Programı: Türkiye genelinde olan üniversite öğrencileri için hazırlanmış bu burs, özellikle psikoloji, mühendislik ve sosyoloji gibi bölümlerde eğitim görenlere yönelik. Bu burs ile birlikte 720 öğrenciye, aylık toplam 3000 TL alacak.

Sen Geleceksin Bursu: Milli teknoloji burs programlarından biri olan yeni bir parçası, 300 lisans öğrencisine aylık toplam 2500 TL burs imkanı sağlayacak.

Eğitim Desteği Burs Programı: Ortaokul başta olmak üzere, lise ve üniversite öğrencilerini kapsayacak şekilde geniş bir program olan bu burs, on ay boyunca aylık toplam 2000 TL destek sağlayacak.

Başvuru Süreci ve Adımları ise şöyle:

Burslara başvurmak isteyen tüm öğrenciler için, T3 Vakfı'nın resmi internet sitesi üzerinde yer alan online başvuru formunu doldurarak süreci başlatabilirler.