ÖĞRENCİLER Haberleri

ÖĞRENCİLER haberleri ve güncel ÖĞRENCİLER gelişmeleri, ÖĞRENCİLER ile ilgili tüm video, ÖĞRENCİLER fotoğrafları ve ÖĞRENCİLER haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Sabah saatlerinde, öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı inerken aniden kontrolünü kaybetti ve önce istinat duvarına çarptı.

Eğitim

Bayram tatiliyle birleşen ara tatil öncesinde öğrencilere ve öğretmenlere yönelik yayımladığı mesaj, eğitim camiasında önemli bir karşılık buldu.

Eğitim

Başvuruları hakkında detaylı bilgi almak isteyen öğrenciler ve veliler için işte LGS başvuru süreci ve nasıl yapıldığına dair kapsamlı bir...

Eğitim

Bu sınavlara hazırlanırken öğrenciler, gelecekte hangi mesleği yapacaklarını da düşünerek tercihlerini yaparlar.

Eğitim

Öğrencilerin akademik başarılarını yansıtan resmî belgeler olan karneler, her dönemin sonunda büyük önem taşır.

Gündem

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler, genellikle öğrencilerin kullanımına uygun olmayan okul binalarının seçim merkezi.

Eğitim

Millî Eğitim Bakanlığı, ortaokul ve liselerde yapılacak olan 2. dönem 1. yazılı sınavlarına yönelik öğrencileri desteklemek amacıyla önemli bir adım...

Gündem

İstanbul'un dinamik yapısını göz önünde bulundurarak genç nüfusa odaklanan Kurum, öğrencilere yönelik önemli taahhütlerde bulundu.

Gündem

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilerin sınıf tekrarı ve devamsızlık affıyla ilgili alınan kararlarda taviz verilmeyeceğini açıkladı.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ve öğrencileri ilgilendiren önemli bir konu olan "ders saati" hakkında açıklamalarda bulundu.

Eğitim

2023-2024 eğitim ve öğretim yılında ortaokulu başarıyla tamamlayan öğrencilerin ortaöğretime geçiş sürecini düzenlemek üzere belirli adımlar atıyor.

Bursa

Yıldırım Belediyesi, sömestr tatili boyunca Cazibe Merkezi Tünel Akvaryumu'nu tüm öğrencilere ücretsiz olarak açıyor.