Ticaret Bakanlığı Haberleri

Ticaret Bakanlığı haberleri ve güncel Ticaret Bakanlığı gelişmeleri, Ticaret Bakanlığı ile ilgili tüm video, Ticaret Bakanlığı fotoğrafları ve Ticaret Bakanlığı haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

Amperino yönetimi Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ı ziyaret etti.

Gündem

Ticaret Bakanlığı'nın 9 Nisan tarihinde yaptığı açıklama ile İsrail'e yönelik ihracat kısıtlamalarının getirildiği belirtildi.

Ekonomi

Ekmek ve simit gibi temel gıda maddelerinin fiyatlarının belirlenmesi sürecinde önemli bir değişiklik yaşanıyor.

Gündem

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, üç farklı konumda gerçekleştirdikleri operasyonlarda büyük çapta bir kaçakçılığı önledi.

Gündem

Ticaret Bakanlığı tarafından alınan tedbirlerle birlikte 2024 yılı itibarıyla ciddi değişimlere yol açtı.

Ekonomi

Ticaret Bakanlığı, geçen yıl gerçekleştirilen denetimler sonucu tespit edilen 6,4 milyar liralık kamu alacağının tahsilatına başladığını duyurdu

Ekonomi

Marketlerde Aralık ayında başlayan ve yılbaşının ardından hız kazanan etiket güncellemeleri, tüketicileri ve yetkilileri harekete geçirdi.

Gündem

Ticaret Bakanlığı, sosyal medya fenomenlerini denetlemek ve tüketicinin güvenini artırmak amacıyla önemli bir adım atmaya hazırlanıyor.

Ekonomi

Ticaret Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda, ayçiçeği tohumu ve ham ayçiçek yağında gümrük vergisi oranları düşürüldü.

Gündem

Ticaret Bakanlığı, internet alışverişlerini etkileyen aldatıcı uygulamalarla mücadelede denetim faaliyetlerini daha etkili hale getirecek.

Gündem

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bakanlığın merkez ve taşra binalarında görevlendirmek üzere toplam 930 sözleşmeli personele istihdam sağlanacağını açıkladı.

Gündem

Ticaret Bakanlığı tarafından alınan son kararla birlikte, zincir marketlerde tıbbi beslenme tedavisi gerektiren hastalıklara yönelik gıda ürünleri satışının...