Hazırlayan: Ayhan Talha Bayraktar Haberleri

Hazırlayan: Ayhan Talha Bayraktar haberleri ve güncel Hazırlayan: Ayhan Talha Bayraktar gelişmeleri, Hazırlayan: Ayhan Talha Bayraktar ile ilgili tüm video, Hazırlayan: Ayhan Talha Bayraktar fotoğrafları ve Hazırlayan: Ayhan Talha Bayraktar haberleri Genç Gazete sitemizde


Ekonomi

İslam dini, içki, domuz eti, akıtılmış kan, leş ve putların satışını yasaklar. Ancak bu yasaklar, gayrimüslimler için de geçerli midir?

Sağlık

Hacamat,geleneksel bir tedavi yöntemi. Peki, bu eski uygulama günümüzde nasıl yapılmakta ve sağlığa hangi faydaları sunmakta?

Kültür& Sanat

El yazısı analizi, yazıyı yazan kişinin cinsiyetini, karakterini, hissi durumunu ve daha fazlasını ortaya çıkarabilir mi?

İnanç

Görünüm ve bakım, dinimizin en önemli tavsiyelerinden biridir.  Peki kadın ve erkeklerin saç boyaması dinen caiz mi?

Astroloji-Rüya

Rüyada balıkçı görmek, hayatın çeşitli yönlerine dair derin anlamlar taşıyor. Dini rüya tabirlerine göre; Rüyada balıkçı görmek ne anlama gelir?

İnanç

Birçoğumuzun günlük hayatta sıkça yaptığı, bazılarımızın ise rahatsızlık duyduğu bir hareket: Parmak çıtlama. Peki bu davranış caiz mi?

Ekonomi

Haciz yoluyla satışa çıkarılan malların alımının caiz olup olmadığına dair İslam alimlerinin görüşleri, tarihsel örneklerle açıklanıyor.

Astroloji-Rüya

Rüyada bal görmek, gizemli ve esrarlı dünyaların kapılarını aralar. Peki, bu tatlı rüyanın ardında yatan sırlar neler? İşte İslami rüya...

Astroloji-Rüya

Yapay zekanın sınırları her geçen gün genişliyor. Prophetic şirketinin son teknoloji ürünü Halo, rüyaların kontrol edilebileceğini iddia ediyor.

İnegöl

Osmanlı döneminden günümüze uzanan bir meslek hikayesi: Muharrem Çilek ve İnegöl'de bakırcılığın gelişimi.

Kültür& Sanat

Solaklık, insan doğasının gizemli bir parçası olarak kalmaya devam ediyor. Bu derinlemesine inceleme, bazı insanların solak olmasının sebeplerini araştırıyor.

Astroloji-Rüya

Rüyada baklava görmek ve tatlılar görmek konusunda dini rüya tabirleri ve İslami Rüya tabirleri ne diyor? İşte Baklava Rüyalarının tabiri...