Gazze Şeridi Haberleri

Gazze Şeridi haberleri ve güncel Gazze Şeridi gelişmeleri, Gazze Şeridi ile ilgili tüm video, Gazze Şeridi fotoğrafları ve Gazze Şeridi haberleri Genç Gazete sitemizde


Dünya

Gazze Şeridi'nde bulunan toplu mezarda ortaya çıkan 190 Filistinlinin cansız bedeni, bölgede derin endişe ve üzüntü yaratmış durumda.

Dünya

Gazze Şeridi'nde devam eden İsrail saldırıları, insanlık dramının boyutlarını artırarak devam ediyor. 7 Ekim tarihinden bu yana süren bu çatışma.

Dünya

Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly, son dönemde İsrail, Gazze Şeridi ve Batı Şeria'da artan gerilim ve beklenen misilleme saldırı tehdidi.

Dünya

Karar, özellikle Gazze Şeridi'nde yaşanan çatışmaların ardından, bölgedeki ateşkes çağrılarını güçlendirmeye yönelik bir adımdı.

Dünya

UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini'nin bu açıklaması, Gazze Şeridi'nde zaten zor olan yaşam koşullarının daha da kötüleşebileceği endişelerini artırıyor.

Dünya

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), Gazze Şeridi'nin kuzey bölgesine en son 23 Ocak tarihinde.

Dünya

Gazze Şeridi'nde yaşanan son olaylarda İsrail, Deir el Balah kenti, Nuseyrat Mülteci Kampı ve Zawaida bölgesinde bulunan 9 evde düzenlediği...

Dünya

Gazze Şeridi'nde yerel hükümeti oluşturan Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları, İsrail'e karşı direnişini sürdürüyor.

Dünya

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Gazze Şeridi'ne yönelik iddia edilen 4 aşamalı planıyla ilgili detaylar şu şekildedir.

Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılar sırasında, İsrail ve Filistin arasında yeni bir ateşkes planı üzerinde çalışılıyor.

Dünya

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki saldırılarını sürdürürken, işgal altındaki Batı Şeria'da gerçekleştirdiği hava saldırıları sonucunda...

Dünya

Londra'da, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına tepki olarak planlanan bir eylemi engellemeye yönelik olarak 3'ü kadın toplam 6 kişi, polis...