Çığ tehlikesi Haberleri

çığ tehlikesi haberleri ve güncel çığ tehlikesi gelişmeleri, çığ tehlikesi ile ilgili tüm video, çığ tehlikesi fotoğrafları ve çığ tehlikesi haberleri Genç Gazete sitemizde


Çevre

Türkiye genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıkların artması öngörülüyor. Bir haftalık hava tahmin haritalarını paylaşıyoruz.

Çevre

Arefe günü Türkiye genelinde beklenen hava durumunu paylaşıyoruz. Kuvvetli yağışlar ve sıcaklık artışları gündemde.

Çevre

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporlarına göre, ülke genelinde hava durumu parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Peki bayramda hava...

Türkiye

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin bayram öncesi ve bayram günlerindeki hava durumunu paylaşıyoruz.

Türkiye

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Türkiye genelinde hava durumunun nasıl olacağına dair detaylar haberimizde.

Çevre

Ülkemiz genelinde mevsim normalleri çerçevesinde seyreden hava sıcaklıkları, yerel kuvvetli yağışlar ve çığ tehlikesi ile dikkat çekiyor.

Çevre

Türkiye genelinde beklenen hava durumu, çeşitli bölgelerde çığ tehlikesine işaret ediyor ve yağışların bazı bölgeleri etkilemesi bekleniyor.

Çevre

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Türkiye genelinde hava durumu parçalı ve çok bulutlu olacak.

Çevre

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Türkiye genelinde hava durumu değişkenlik gösteriyor. İşte bugünkü hava tahmini...

Çevre

Meteoroloji'den gelen son tahminlerde, Türkiye'nin dört bir yanını etkileyen sağanak yağışlar, kuvvetli rüzgarlar ve çığ tehlikesi dikkat çekiyor.

Çevre

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, baharın müjdecisi olarak kabul edilirken, bazı bölgelerde çığ tehlikesi ve sis uyarıları da yapıldı.

Çevre

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre 24 Şubat Cumartesi günü Türkiye genelinde hava nasıl olacak?