Gün ortasında aniden başınız mı dönmeye başladı? Bunu hissettiğiniz andan itibaren size yardımcı olabilecek bazı yiyecekler var. Başınızın döndüğünü hissettiğiniz andan itibaren hemen çantanızda her zaman bulunması gereken atıştırmalıklar.

Ketojenik beslenme nedir? Yağ yakarak sağlığa kavuşmanın sırrını öğrenin Ketojenik beslenme nedir? Yağ yakarak sağlığa kavuşmanın sırrını öğrenin

Gün ortasında aniden başınız mı dönüyor?

Meyveler içinde suyla birlikte doludur ve lif, potasyum ve vitaminler gibi birçok besin içermektedir. Başınızın döndüğünü hissettiğiniz andan itibaren muz, şeftali, elma ve üzüm muhakkak tüketin.

Gün ortasında aniden başınız mı dönüyor?

Badem, kaju ve ceviz, yağ asitleriyle ve vitaminler içerdikleri için kendinizi sersemlemiş hissettiğinizde yemek için harika atıştırmalıklardan biridir.

Gün ortasında aniden başınız mı dönüyor?

Çantanızda her zaman çeşit çeşit kuru yemiş bulundurduğunuzdan muhakkak emin olun. Tansiyonunuz kan şekeriniz için gayet toparlayıcı seçeneklerdir.

Başınız döndüğü anda salatalık ve havuç yiyebilirsiniz. Baş dönmesine karşı olarak anında yardımcı olabileceklerden biri ise demir, potasyum ve vitaminler bakımından zengindirler. Güzel bir salata tabağı hazırlayın ve elinizde olan bütün sebzeleri ekleyin.

Fındıklı granola barlar protein karbonhidrat içeren atıştırmalıklardan biridir. Granola barları her zaman çantanızda kesinlikle bulundurun, çünkü baş dönmesi anında cankurtaran olabilir.

Bazı insanlara çok tatlı gelse bile bal, başınız döndüğünde tüketebileceğiniz en iyi yiyeceklerden biridir. Bal, baş dönmesinden kurtulmanıza ve kan şekerinizi hızlı şekilde yükseltmenize yardımcı olabilecek en hızlı ve etkili bir karbonhidratlardan biridir.