Sağlık Haberleri

sağlık haberleri ve güncel sağlık gelişmeleri, sağlık ile ilgili tüm video, sağlık fotoğrafları ve sağlık haberleri Genç Gazete sitemizde


Kadın & Aile

Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Ayhan Avcu, Ramazan ayında mide şikayetlerini azaltmak için bazı önerilerde bulundu.

İnanç

Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Tuğba Küçük, oruç tutan kişilerin yedikleri yiyecekler kadar yemediklerinin de çok önemli olduğunu söyledi.

Sağlık

Emekli başhekim Tahsin Hasan Hasanoğlu, oruç tutanlar için ağız ve diş sağlığını nasıl koruyacakları konusunda önemli bilgiler verdi.

Yaşam

Yoğurdun içine eklenen zencefilin vücudu resetleyen ve hafızayı keskinleştiren özelliklere sahip olduğu iddiası, sağlık açısından oldukça ilgi çekicidir.

Yaşam

Günlük yaşamın rutinlerinden biri olan kalorifer peteklerini ısıtmak, genellikle üzerinde pek düşünülmeyen bir konudur.

Sağlık

Sahur yapmadan oruç tutmak birçok sağlık problemini de beraberinde getirebilir. Kan şekerinde dengesizlikler olabilir, sindirim problemleri yaşanabilir.

Sağlık

Yaygın anksiyete bozukluğu, toplumda giderek daha fazla rastlanan ve yaşam kalitesini ciddi şekilde etkileyen bir sağlık sorunu.

İnanç

Oruç tutarken göz, kulak ve burun damlası kullanmanın orucu bozup bozmayacağına dair fıkıh uzmanlarının görüşlerini paylaşıyoruz.

Astroloji-Rüya

Rüyada bira görmek ne demek? Dini rüya yorumları, bu rüyaları sırların açığa çıkması, hastalık, rızık ve sevgi gibi temalara bağlar.

İnanç

Aşıların ve çeşitli iğnelerin orucu bozup bozmadığı konusu, Ramazan ayında sıkça gündeme gelir.Din İşleri Yüksek Kurulu'nun açıklamasını paylaşıyoruz.

İnanç

Anadolu'nun köklü geleneklerinden biri olan Tekne orucu, çocuklara Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatmayı amaçlar. Tekne orucu nasıl tutulur?

İnanç

Oruç tutmanın bilimsel olarak kanıtlanmış faydalarını biliyor musunuz? İşte oruç tutmanın vücudumuza ve sağlığımıza sağladığı muazzam faydalar!