Türk futbolunun gururu Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği inatçı performansla dikkat çekiyor. A Grubu'nda beş puanla üçüncü sırada yer alan Galatasaray, son haftaya umutlu giriyor. Peki, sarı-kırmızılı takımın gruptan çıkma şansı ne durumda ve son haftada nasıl bir strateji izlemesi gerekiyor?

Galatasaray'ın Gruptan Çıkma Senaryoları

Son Haftanın Kritik Eşleşmesi: Kopenhag Karşılaşması

Galatasaray, 12 Aralık'ta deplasmanda Danimarka'nın Kopenhag takımıyla kritik bir mücadeleye çıkacak. Galibiyet halinde, Manchester United-Bayern Münih maçının sonucuna bakmaksızın gruptan çıkmayı garantileyecek olan "Cimbom", beraberlik durumunda ise UEFA Avrupa Ligi'ne gitmek için Manchester United'ın puan kaybetmesini bekleyecek.

Galatasaray (2)-1

Geri Dönüşlerin Takımı: Galatasaray'ın İnanılmaz Performansı

Galatasaray, bu sezon Avrupa'daki maçlarında geri düşmesine rağmen inanılmaz geri dönüşler yaparak dikkatleri üzerine çekti. 11 Avrupa maçının 5'inde geri düşmesine rağmen yenilmeyen takım, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

Galatasaray 29 (3)

Elemelerde Zorlu Yolculuk

Galatasaray, ikinci eleme turunda Litvanya'nın Zalgiris takımına karşı geri düştüğü maçta 2-2 berabere kaldı ve rövanşı 1-0 kazanarak tur atladı. Slovenya'nın Olimpija Ljubljiana ve Norveç'in Molde takımlarıyla oynadığı play-off maçlarında da üstün bir performans sergileyerek gruba adını yazdırdı.

Grupta ise ilk maçında Kopenhag ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, sonrasında Manchester United, Bayern Münih ve tekrar Manchester United ile karşılaştı. Bu maçlardan ikisinde geri dönüş yaparak beraberlikle sahadan ayrılan "Cimbom", Bayern Münih'e karşı iki maçta da mağlup oldu.

Galatasaray 29 (4)

Sarı-kırmızılı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi serüveni, teknik direktör Okan Buruk'un stratejik hamleleri ve takımın inatçı mücadele ruhu ile futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Galatasaray'ın son haftada Kopenhag karşısında sergileyeceği performans, tüm Türkiye'nin gözü kulağı olacak.

Galatasaray 3 3 Manchester United Mactan Dakikalar Galatasaray Manchester United Maci Golleri 235704 20231129

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:

https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G

KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinde heyecan dorukta: İşte Hakan Ünsal’ın derbi tahmini Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinde heyecan dorukta: İşte Hakan Ünsal’ın derbi tahmini

Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;

0532 696 30 57

Editör: AYHAN BAYRAKTAR