Uefa şampiyonlar ligi Haberleri

uefa şampiyonlar ligi haberleri ve güncel uefa şampiyonlar ligi gelişmeleri, uefa şampiyonlar ligi ile ilgili tüm video, uefa şampiyonlar ligi fotoğrafları ve uefa şampiyonlar ligi haberleri Genç Gazete sitemizde


Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Arsenal’ı sahasında 1-0 mağlup eden Bayern Münih, yarı finale...

Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin heyecan dolu çeyrek final aşaması sona erdi ve Paris Saint-Germain ile Borussia Dortmund yarı finale yükseldi.

Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final rövanş maçlarının ardından Paris Saint-Germain ve Borussia Dortmund yarı finale yükseldi.

Gündem

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nin 3 sezon boyunca yayın haklarını elde etti.

Spor

TRT, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’ni kapsayan ‘Canlı yayın’ paketi için dev bir teklif yaptı. İşte...

Spor

FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 2025'ten itibaren nasıl bir değişim yaşayacak? Yeni format, hangi yenilikleri beraberinde getiriyor?

Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son haftalar yarın oynanacak. Birçok grupta olduğu gibi temsilcimiz Galatasaray'ın grubunda da kader maçları oynanacak. İşte maçlar..

Spor

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag ile oynayacağı müsabakayı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek.

Spor

Türk futbolunun gururu Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği inatçı performansla dikkat çekiyor.Galatasaray, son haftaya umutlu giriyor.

Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi maçları sonrası UEFA ülke puanı ve sıralamasında son durum. İşte detaylar..

Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 5’inci hafta maçları dün 4 farklı grupta oynanan 8 karşılaşma ile sona erdi.

Spor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun beşinci haftasında İngiltere'nin devi Manchester United'ı ağırlıyor.