Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan Savunmaya Transfer Talebi Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan Savunmaya Transfer Talebi

Bursaspor'da gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul'da, seçime tek aday olarak giren Enes Çelik, yeşil-beyazlı kulübün 33. başkanı olarak seçildi. Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı'nda yapılan açık oylama ile büyük bir destek gören Çelik, başkanlık koltuğuna oturdu. Kurulda, 4 bin 74 üyeden 355'inin katılımıyla gerçekleşti ve Çelik, 2 bin 751 oy kullanma hakkına sahip üyelerin desteğini aldı.

Başkan Çelik, görevi devraldığı konuşmasında Bursaspor'un zorlu mali ve sportif dönemden geçtiğini belirterek, "Bursasporluyum diyen herkesin üzüntüsünü sonlandırmak ve kulübümüzü hak ettiği Süper Lig seviyelerine çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız," dedi. Çelik, ayrıca Bursa dayanışmasının önemine değindi ve yerel yönetimler, iş dünyası ve tüm taraftarları bu süreçte kulübe destek olmaya çağırdı.

Bursaspor'un yeni başkanı, mali durumun şeffaflığına ve hesap verebilir bir yönetim anlayışına vurgu yaparak, kulübün 1.5 milyar TL'yi aşan borcunu ve kapalı transfer tahtasını gündeme getirdi. Çelik, "Yanındayım" kampanyası ile Bursaspor'a destek çağrısında bulunarak, herkesi bu zorlu süreçte birlik olmaya davet etti.

Bursaspor'un kongresine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve diğer yerel yöneticiler de Çelik'in başkanlığını ve yeni yönetimi kutladı, Bursaspor'un yükselişi için tam destek sözü verdi.

Kaynak: Haber Merkezi