Samsung'un Temmuz ayında düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliği öncesi, şirketin yeni nesil akıllı saat modeli olan Galaxy Watch 7 Ultra'ya dair heyecan verici sızıntılar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son sızıntılar, Galaxy Watch 7 Ultra'nın render görüntülerini ve bazı detayları ortaya koydu. İşte, merakla beklenen Galaxy Watch 7 Ultra'nın tasarımı ve özellikleri...

Yeni bilgilere göre, Galaxy Watch 7 serisi daha ince bir tasarıma sahip olacak. Samsung'un tercihi, klasik saat tasarımlarına benzeyen bir görünüm sunmak yönünde. Galaxy Watch 7 Ultra, daha şık bir tasarıma sahip olacak ve yapay zeka özellikleriyle dikkat çekecek.

Samsung'un Yeni Akıllı Saati Galaxy Watch 7 Ultra Sızdırıldı!3

Render görüntülerine göre, tanıtılacak olan saatte, alışılageldik iki fiziksel butonun yanı sıra ortada üçüncü bir fiziksel buton bulunuyor. Yeni eklenen bu butonun, Galaxy AI ile tanıtılan özelliklerin daha iyi entegrasyonu için kullanılabileceği düşünülüyor.

Saat kordonları, kasayla daha uyumlu bir görünüm sunarken, daha büyük hoparlörler de dikkat çekiyor. İddialara göre, Galaxy Watch 7 Ultra'nın 1.5 inçlik dairesel bir ekrana ve 47 x 47.4 x 16.4 mm boyutlarına sahip olması bekleniyor. Yeni bir işlemciyle donatılması planlanan Watch 7 Ultra, önceki modele göre yüzde 50 daha hızlı şarj olabilecek ve sonunda kan şekeri takibi gibi yenilikçi özellikler sunacak.

Samsung'un Yeni Akıllı Saati Galaxy Watch 7 Ultra Sızdırıldı!2

Oyun Şirketleri Nasıl Para Kazanıyor? Dijital Dünyanın Gelir Modelleri ve Devasa Kazançlar! Oyun Şirketleri Nasıl Para Kazanıyor? Dijital Dünyanın Gelir Modelleri ve Devasa Kazançlar!

Samsung'un Galaxy Z Fold 6, Z Flip 6 ve Galaxy Ring gibi ürünlerinin yanı sıra Galaxy Watch 7 serisini de tanıtması beklenen Galaxy Unpacked etkinliği, sızıntılara göre 10 Temmuz'da Paris'te düzenlenecek.

Galaxy Watch 7 Ultra ve tasarımı hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi