Osmaniye'de kadın girişimcilerin başarısı Osmaniye'de kadın girişimcilerin başarısı

Yavuz Bayram Liderliğindeki İnegöl İnsani Yardım Derneği arama kurtarma ekibi ile Ömer Gürkan liderliğindeki İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma Derneği ekibini Şube merkezinde misafir eden MÜSİAD İnegöl Yönetimi ziyarette her ekibinde bölgede yapmış olduğu özverili cansiperane çalışmaları hakkında bilgileri aldı. Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan MÜSİAD İnegöl Başkanı Bahri Sinan Yazaroğlu öncelikle her iki ekibimizi tebrik ediyor onları kutluyoruz İnegöl’ümüzün gururu, olduklarını kahramanları olduklarını bir kez daha gösterdiler. Afet bölgesinde yaptıkları çalışmaları gerek görsel medya gerekse de sosyal medyadan takip ettik. Burada çok ciddi çalışmaları yaptılar onların hakları ödenmez kendilerine çalışmalara katılan her ekip üyesine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum dedi. Açıklamasına devam eden Yazaroğlu, bu afet bize birkez daha Ülkemizin deprem hattı üzerinde olduğunu acı bir şekilde hatırlattı, bundan sonra yerleşim yerlerini artık deprem bilincine daha uygun şekilde yapmamız gerekiyor toplumsal olarak buna göre daha duyarlı olmamız gerekiyor ve özelikle işletmelerimizde deprem bilincinin en üst seviyelere gelmesi için etkinlikler yapmalı ve düzenlenen eğitimlere katılmalıyız dedi.
 
İnegöl İnsani Yardım Derneği arama kurtarma ekip Lideri Yavuz Bayram ise konuşmasında Bizleri misafir eden bizlerin çalışmalarını dinleyen, çalışmalarımızda bizlere maddi manevi desteğini esirgemeyen MÜSİAD İnegöl Şubesi Başkan ve Yönetimi ile tüm MÜSİAD Üyelerine teşekkür ediyorum dedi.
 
İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma ekip lideri Ömer Gürkan da ziyarette konuşmasında, MÜSİAD İnegöl Şubesi Yönetim kuruluna Sn. Şube Başkanına bizleri misafir ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Ekibimizin afet bölgelerinde yaptıkları çalışmalarda özellikle Şehrimizin Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkının bizlere göstermiş oldukları en büyük destek güç maddi ve manevi bizlerle birlikte olmasıdır dedi.