Antalya’nın Serik ilçesinde yaşanan acı olayda, 2 yaşındaki bir çocuk balkondan düşerek yaşamını yitirdi.

Antalya'nın Serik ilçesi Orta Mahalle 1057. Sokak’ta bulunan bir müstakil evde yaşanan trajik olayda, 2 yaşındaki İsmail Elsem isimli çocuk, saat 15.00 sıralarında balkondan düştü. Henüz belirlenemeyen bir nedenle dengesini kaybederek kaldırıma düşen küçük çocuk ağır yaralandı.

Balkondan Düşen 2 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından önce Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, daha sonra Antalya Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Tüm müdahalelere rağmen İsmail Elsem hayatını kaybetti.

Aksaray’da kaybolan köpeğini arayan genç, 2 kişi tarafından bıçaklandı
Aksaray’da kaybolan köpeğini arayan genç, 2 kişi tarafından bıçaklandı
İçeriği Görüntüle

Küçük çocuğun cenazesi, adli tıptaki işlemlerinin ardından Serik’te defnedilecek. Olayla ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA