BÖLGEYE DEĞER KATACAKTI

2018 yılında bölgeye değer katacak,etkinlik ve oyun alanları ile bir cazibe merkezi olacak ümidiyle açılan park için vaadler adeta masal oldu.İşletme sorunu bir türlü çözülemedi olan çocuklara oldu parksız kaldılar.

park1-1

2018 yılında açılışı yapılan Ayçiçeği masal parkı bugünlerde adeta adını yaşatıyor.Parkın işletme ihalei ile ilgili süreçlerden dolayı kapalı kalması yaz tatilinin başlaması ile birlikte hem velileri hemde çocukları mağdur etti.

24062023-163222_9csksrcw09

KAPALI OLDUĞUNU GÖREN GERi DÖNÜYOR

Parkın kapısı kapalı ve zincirle kilitli olmasından dolayı parka kimse giriş yapamazken, parkın kapandığından haberi olmayan vatandaşlar ise parka gittiklerinde kapıdan geri dönüyorlar.

Ege Denizi'nde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu Ege Denizi'nde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu

park 2

BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ

Her yaştan bireye hizmet edecek projeler üretme düşüncesiyle çıktığımız yolda, hem çocukların hem de yetişkinlerin bulunmaktan keyif alacağı, eğlenirken öğreneceği bir mekan hayalimizin gerçeğe dönüştüğü mekan Ayçiçeği Masal Parkımız… İnegöl’ün hızla gelişen bölgesi Akhisar Mahallemizde etrafı sur şeklinde duvarlarla çevrili Ayçiçeği Masal Parkı, içeride çocuklar için adeta bir masal dünyası barındırıyor. Türk büyüklerini tanıtan figürlerin, yetişkinler ve çocuklar için kafeterya ve oturum alanlarının, adrenalin parkurunun, vitamin kafenin yer aldığı Ayçiçeği Masal Parkı hem eğlendiriyor hem de çocuklara tarihimizi öğretme görevini üstleniyor.

Bu masalda burada bitmişş.

inegöl haberleri  inegöl son dakika