Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, sessiz bir mahallede beklenmedik bir olay yaşandı. Tekke Mahallesi'nde sakin bir yaşam süren Güneş Yaşaroğlu, kız kardeşi tarafından evinde hareketsiz olarak bulundu.

16 Yaşındaki Çocuk, Ölü Olarak Doğurduğu Bebeği Poşete Koyup Hastaneye Götürdü! 16 Yaşındaki Çocuk, Ölü Olarak Doğurduğu Bebeği Poşete Koyup Hastaneye Götürdü!

Olayın Detayları Ortaya Çıkıyor

Olay Yeri ve Zamanı

Olay, Orhangazi’de Tekke Mahallesi TOKİ 3.Etapta yer alan F 10 blokta meydana geldi. Yaşaroğlu'nun İstanbul'da bulunan ablası, bir süreliğine evine döndüğünde kardeşi Güneş'i yatakta hareketsiz buldu.

İlk Tespitler ve Olay Yerine Gelen Ekipler

"Durumun sağlık ekiplerine bildirilmesi ile olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri Güneş Yaşaroğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi."

Acı haberle sarsılan aile, olayın şokunu yaşarken, Yaşaroğlu'nun cenazesi olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Soruşturma Başlatıldı

52 yaşındaki Güneş Yaşaroğlu'nun şüpheli ölümü ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Olayın arkasında yatan gerçeklerin ortaya çıkması için çalışmalar sürdürülüyor.

Editör: Abdullah Argun