Bursa'nın kalbinde, Osmangazi ilçesinin can alıcı noktası Emek Mahallesi'nde, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a coşkulu bir karşılama yapıldı. Başkan Aktaş, yüzlerce vatandaşın meşaleler ve havai fişeklerle süslediği bir atmosferde, büyük bir sevgi seli ile karşılaştı.

Genç Gazete Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'a Miting Gibi Karşılama (4)

Emek Mahallesi'nde Miting Coşkusu

Başkan Aktaş, Emek Mahallesi'nde düzenlenen nokta mitinginde yaptığı konuşmada, 2019'dan bu yana Hamitler'deki çöplük sorununu çözme mücadelesinden bahsetti.

Çevre Düzeni Planı (ÇED) raporunun çıkarıldığını ve gerekli onayların alındığını belirten Aktaş, "Birilerine rağmen bu çöplük Allah'ın izniyle buradan kalkacak. Hiç şüpheniz olmasın," dedi.

Genç Gazete Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'a Miting Gibi Karşılama (5)

Yoğun Katılım ve Destek

AK Parti Genel Başkanvekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa Milletvekilleri Mustafa Varank, Refik Özen ve Mustafa Yavuz, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan gibi isimlerin de katıldığı mitingde, Başkan Aktaş ve Cumhur İttifakı'na destek mesajları verildi.

Genç Gazete Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'a Miting Gibi Karşılama (7)

Bursa'nın O İlçesinde Belediye Borcunu Açıkladı: 104.708.634,83₺ Bursa'nın O İlçesinde Belediye Borcunu Açıkladı: 104.708.634,83₺

Kentsel Dönüşüm olacak

Başkan Aktaş, Emek Mahallesi ve çevresinde kentsel dönüşüm projeleri başlatma sözü verdi. "Bu şehirde en güzel festivalleri, kültür sanat programlarını ve kentsel dönüşümleri biz yapıyoruz," diyerek, vatandaşların desteğini istedi.

"Bu memlekette her hayırlı işin önüne takoz olan birileri var. Üç sene boyunca mahkemelerle uğraştırdılar. Birkaç ay önce mahkeme bizi haklı buldu." - Başkan Alinur Aktaş

Genç Gazete Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'a Miting Gibi Karşılama (8)

Emek Mahallesi'nde Değişim Rüzgarları

Cumhur İttifakı Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, Emek Mahallesi'nin nüfusunun yüzde 300 arttığını ve bölgenin cazibe merkezi haline geldiğini belirtti. Deprem güvenliği konusunda da önemli adımlar atıldığını vurguladı.

Yoğun katılımın olduğu etkinlik, Başkan Aktaş ve protokol üyelerinin Yakup Aktaş Caddesi'nden Emek Taziye Evi'ne yaptığı yürüyüşle sona erdi. Başkan, bu yürüyüşle bölge halkı ve esnafıyla yakından ilgilendiğini ve yeni dönem projelerine destek istediğini gösterdi.

Genç Gazete Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'a Miting Gibi Karşılama (9)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR