Kentsel dönüşüm Haberleri

Kentsel dönüşüm haberleri ve güncel Kentsel dönüşüm gelişmeleri, Kentsel dönüşüm ile ilgili tüm video, Kentsel dönüşüm fotoğrafları ve Kentsel dönüşüm haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 2024 yılının ilk çeyrek döneminin değerlendirdiği raporda, inşaat sektörüne ilişkin önemli tespitlerde bulunuldu Kentsel dönüşüm vurgusunun da...

Gündem

İstanbul'da yakında deprem olma ihtimali var mı yok mu? Bilim insanları arasında yaşanan sert tartışmalar gündemi meşgul ediyor.

Gündem

Bakan Mehmet Özhaseki, İstanbul'da hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projelerine ilişkin heyecan verici bir gelişmeyi duyurdu.

Gündem

Bakan Özhaseki'nin konuşması, Türkiye'nin kentsel dönüşüm sürecindeki önemine ve hükümetin bu alandaki kararlılığına dair çarpıcı vurgular.

Bursa

Başkan Aktaş, yüzlerce vatandaşın meşaleler ve havai fişeklerle süslediği miting gibi bir atmosferde, büyük bir sevgi seli ile karşılaştı.

İnegöl

İnegöl Belediyesi'nin büyük çaplı meydan projesi, şehrin bilindik duraklarından biri olan Heykel Taksi Durağı'nın yıkılmasına neden oldu.

Bursa

Bursa'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleştirilen temel atma töreni, kentte önemli konut projeleri.

Bursa

Bursa'nın üç büyük ilçesinde, tehlike arz eden metruk binaların yıkılması için harekete geçildi.

İnegöl

CHP İnegöl Belediye Başkanı Adayı Ali Doğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında dikkat çekici vaatlerde bulundu.

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, CHP'li rakibi Mustafa Bozbey'in kentsel dönüşüm vaatlerini eleştirdi.

Türkiye

İnşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı derinleşirken, işçilik maliyetleri son üç yılda malzeme maliyetlerini geçerek yüzde 60'a yükseldi. Uzman işçilerin maaşları,...

İnegöl

Başkan Alinur Aktaş, İnegöl'ü sorunsuz bir geleceğe taşıyacak büyük projeleri müjdeledi. Peki, bu yenilikler İnegöl'e neler getirecek?