Şok Edici Saldırı: Pusuda Bekledi, Tek Kurşunla Hem Annesini Hem de Babasını Vurdu

Denizli’nin Güney ilçesine bağlı Kargılık Mahallesi’nde Yaşar Akdağlı ve eşi Cennet Akdağlı, kırsal mahalledeki evlerine dönerken pusuya düşürüldü. Sepetli motosikletle evlerine 100 metre kala tek kurşunla vuruldular.

Belinden giren kurşun Cennet Akdağlı’nın hayatını kaybetmesine, Yaşar Akdağlı’nın ise ağır yaralanmasına neden oldu. Olayın faili oğulları Hakan Akdağlı, cinayet ihbarında bulundu ve ifadesinde "Korkutmak için yaptım" dedi.

Genc Gazete Anne Babaya Pusu Hayirsiz Evlat (2)

Jandarma Samanlıkta Faili Buldu

Olayın ihbar edilmesiyle geniş çaplı bir operasyon başlatan jandarma ekipleri, fail Hakan Akdağlı’yı samanlıkta buldu. Yapılan sorgulamada, Hakan Akdağlı'nın olayla ilgili çelişkili beyanlar verdiği ve sonunda suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

“Babam, bana eziyet edip, dövüyordu. Amacım korkutmaktı. Dönüşlerini bekledim, saklandım arkalarından ateş ettim. Silahı sakladım, sonra babam aradı koşarak yanına gittim. Yardım ettim, ambulans çağırdım.”

Genc Gazete Anne Babaya Pusu Hayirsiz Evlat (4)

Şüpheliler Gözaltına Alındı

Jandarma ekipleri, Hakan Akdağlı ile olayla bağlantılı olabileceği değerlendirilen iki şüpheliyi daha gözaltına aldı. Hakan Akdağlı, jandarmadaki sorgusunun ardından "Kasten ve tasarlayarak adam öldürmek" suçundan adli makamlara sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkartılacağı öğrenildi.

Genc Gazete Anne Babaya Pusu Hayirsiz Evlat (3)

Baba Entübe Edildi

Yaşar Akdağlı, ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Durumunun kritik olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA