Jandarma Haberleri

Jandarma haberleri ve güncel Jandarma gelişmeleri, Jandarma ile ilgili tüm video, Jandarma fotoğrafları ve Jandarma haberleri Genç Gazete sitemizde


Yaşam

Bir yolcu otobüsü ile çarpışan otomobilin sürücüsü, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda görevli mühendis Mehmet Selim Tüzün hayatını kaybetti.

Asayiş

Zonguldak'ta jandarma üniforması ile esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yapan bir kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen...

Asayiş

Kaçak kazı ihbarına yanıt olarak hareket eden jandarma ve emniyet ekiplerini beklenmedik bir keşifle karşı karşıya bıraktı.

Asayiş

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince sahur vakti gerçekleştirilen operasyonda 2 kişi yakalanırken, metamfetamin, esrar ve sentetik hap ele geçirildi.

Genel

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, bir dizi ziyaret için Van'a geldi.

Asayiş

İnegöl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri ülkeye kaçak yollarla giren 5 yabancı uyruklu şahsı yakaladı.

Asayiş

Bursa’nın İznik ilçesinden çalınan 5 koyun Yenişehir ilçesinde bulundu. Jandarma aralarında koyunlara bakan çobanın da olduğu 3 kişiyi gözaltına aldı,...

Asayiş

İnegöl Yeniceköy Mahallesi'nde, polis ekiplerinin dikkatli çalışmaları sonucu 26 yaşındaki Emre K. isimli şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş

Jandarma ekipleri Balıkesir’in 4 ilçesinde uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine yönelik düzenlediği operasyonda 9 kişiyi gözaltına aldı ve çok sayıda...

Bursa

İznik ilçesinde, Roma dönemine ait bir kaya mezarlığına zarar verilmeye çalışan defineciler, jandarma tarafından suçüstü yakalandı.

Asayiş

İnegöl Şipali Mahallesi'nde jandarmanın yaptığı yol uygulamasında, hırsızlık ve tehdit suçlarından aranan iki kişi jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Asayiş

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri hırsızlık suçlarından aranan şahısların yakalanmasına yönelik huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi.