Beşiktaş'ta Gündüz Vakti Bıçaklı Gasp: Genç Motosikletli Gaspçıların Kurbanı Oldu!

Korkunç Olayın Detayları

Genç Gazete Bıçak Tehdidi Bankamatik Para (5)

Günlük Rutin Kabusa Dönüştü

Bener T. adlı genç, sabah saatlerinde Beşiktaş Sinanpaşa Mahallesi'nde scooter ile evine dönerken, yanına yaklaşan motosikletli iki kişi tarafından durduruldu. Onu sıkıştırarak yere düşüren gaspçılar, bıçak zoruyla telefonunu ve 2 bin lira parasını çaldı.

Beşiktaş Sinanpaşa Mahallesi’nde geçtiğimiz aylarda sabaha karşı yaşanan olayda Bener T. isimli bir genç, sabah saatlerinde evine gitmek üzere elektrikli scooter ile caddede seyretmeye başladı. O esnada motosikletle yanına yaklaşan iki şahıs, onu sıkıştırarak yere düşürdü. Gence bıçak doğrultan iki şahıs, cep telefonunu çaldı. Sonrasında Bener T.’yi motosikletine bindirerek bankamatiğe götüren şahıslar, bıçak zoruyla 2 bin lira parasını da çektirerek gasp etti.

Genç Gazete Bıçak Tehdidi Bankamatik Para (4)

Görgü Tanıkları ve Polis Harekete Geçti

  Para ve telefonu alan iki şahıs ardından motosiklete binerek gözden kayboldu.

Görgü tanığı Zekeriya N.'nin ihbarı ile Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği polisleri derhal harekete geçti. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek, hızlı ve etkili bir çalışma yürüttüler. Peki, sonuç ne oldu?

Genç Gazete Bıçak Tehdidi Bankamatik Para (3)

Bıçaklı Gaspçılar Nasıl Yakalandı?

Emniyet güçleri, gaspçılardan birinin 2, diğerinin ise 5 suç kaydına sahip olduğunu tespit etti. Yapılan baskınlarla, şüpheliler Mustafa D. ve Emircan Ç. kıskıvrak yakalandı.

Genç Gazete Bıçak Tehdidi Bankamatik Para (1)

Tutuklama ve Serbest Bırakılma

Gözaltına alınan şahıslardan Mustafa D.'nin ifadesinde, olay esnasında alkollü olduğunu, cep telefonunu ve bankamatikten parayı kendisinin gasp ettiğini, çaldığı telefonu ise Fatih Aksaray’da tanımadığı bir kişiye sattığını söylediği öğrenildi.

Pusu kurup beklediği öğretmenini bıçaklayan öğrenci kamerada Pusu kurup beklediği öğretmenini bıçaklayan öğrenci kamerada
Mustafa D., çıkarıldığı mahkemede "gasp" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emircan Ç. ise serbest bırakıldı. 

Editör: Özkan Duran